Ukrainian Calgary
-
Усім привіт. Шукаю місце в оренду для бровиста та ламімейкера. Також розглядаю варіанти лише для бровиста. Бажано район Downtown. Якщо ви здаєте або можливо знаєте, хто здає в оренду місця - напишіть мені, будь ласка.
-
Доброго ранку підкажіть можливо хтось відправляв посилку до Польщі відпишіть мені в особисті . Буду дуже вдячна 🫶
-
Підскадіть будь ласка де є великий вибор граматики в табличках, і карточки для вивчення англійської?????? Саме магазин
-
Цікаво, хоч один написав?))
-
Просто в гуглі шукайте потрібну запчастину Вам не потрібен хороший магазин Потрібен просто магазин Ще тут є розборки, можу розказати як працює
-
Там розуму нема
-
Мав би місце і підйомник все б зробив
-
Привіт. Перекуплю 2 білети на Бумбокс в квітні. Пишіть в особисті. Дякую😊
-
Доброго дня👋 Перездаємо контракт на затишну 2 bedroom квартиру в центрі downtown. Термін заїзду можливий вже з 1 березня або 1 квітня🌷 В білдингу є підземний паркінг, спортзал, лаундж-зона, басейн, зона для барбекю, гольф, більярд, та інші розваги. Ціна квартири: 2575 + електрика⚡️ Прохання, писати лише тим, хто справді готовий заїхати до квартири. На рахунок меблів, можем домовитись за низькою ціною. За іншими подробицями звертайтесь в особисті повідомлення.
-
Справа не в тому )
-
Всіх вітаю, хтось щось знає про цю програму для отримання pr "Permanent residence for Ukrainian nationals with family members in Canada" У мене є родич у Канаді, як я розумію я можу податися на pr,але чи може моя дівчина теж подаватися зі мною чи ні? Якщо хтось щось може підказати, був би вдячний
-
Залежить,який родич. Якщо брат,сетр,батько,мати-так. Дівчина не може іти по цій програмі
-
Підкажіть, будь ласка, що таке «схвалення відповідно до федерального Канадсько-українського дозволу на екстренні поїздки»?