Ukrainian Calgary
-
Дякую за роз'яснення, сказати, що я в шоці, це нічого не сказати, користуюся їх кредиткою вже більше ніж півроку, а виявляється у мене не має кредитної історії та рейтингу досить(. Підкажіть, будь ласка, а де можна подивитися, чи як дізнатися свій кредитний рейтинг?
-
Дивно Ми за півтори місяця з їх кредиткою підняли рейтинг до з 650 до 710 Може ви щось не так робите
-
Де краще поміняти долари на канадські?)
-
Дякую, це десь в центрі?
-
Та я роблю, мабуть, як всі, користуюся кредиткою, потом вчасно їх погашаю. Але Юрій Стадницький вище написав не користуватися Сервусом, бо не матиму кредитної історії.
-
Дякую за інформацію, спробувала зареєструватися, то просить купу особистої інформації, включаючи SIN. Ви вводили?, бо я боюся таке робити(
-
Дякую за відповідь
-
Ну я кажу за свій досвід
-
Добрий вечір. Приїхали у Калгарі, не можу розрахуватися картками Приватбанку за готель через постермілал. Чи були подібні ситуації?
-
Основні офіційні кредитні компанії це Equifax та TransUnion але їхні послуги платні через підвищений інструментарій на сайті. Для безкоштовного перегляду можете користуватися Borrowell або CreditKarma вони безкоштовно надають вам вашу кількість балів з періодичністю оновлення данних 7 днів.
-
Всем доброго времени суток, подскажите, может есть кто-нибудь, кто мог бы помочь прочитать договор аренды, чтобы понять, что некоторые наши права защищены. Вчера получили электронную версию на подпись, но прочитали много сомнительных позиций. Вот мы и хотели бы знать, щепетильны ли мы или все правильно составлено?
-
Привіт!Підкажіть,можливо хтось знає чи продається тут в магазинах згущене молоко?Буду дуже вдячна за відповідь🙌🏻