Ukrainian Calgary
-
У меня друг собирается лететь в Калгари в этих числах
-
Люди, підкажіть, бужь ласка, де в Калгарі можна придати морську свинку+клітку. Чи продають тварин у Smart pet?
-
Скажіть , будь ласка , чи можна взагалі зараз у Калгарі розраховувати на безкоштовний готель ?
-
Доброго дня! Я вчитель математики та інформатики Ікатегорії з десятирічний стажом робота як в школі так і індивідуальні заняття. Маю досвід роботи з різними дітьми (з 3 класу по 11 клас), навіть з дітьми з особистими потребами. Якщо Вашим дітям потрібна допомога у навчанні звертайтеся😊
-
Привіт!! Кто вже працює на будівництві, дайте контакти або рекомендації!!! Я займаюсь ремонтами ( внутрішні оздоблення) малярні , декоративні роботи , підлогове укриття( плитка різного формату, паркет, ламінат, ковролін , т.Щ.), підключення сантехніки . Дуже потребую допомоги! 825:735/76-96.
-
Ми набираємо на вакансію, наведену нижче, 2 години/3 реклами щодня. Робота передбачає рекламу електронного маркетингу/виявлення екстремальної реклами тощо. Великі оголошення з тривалим терміном дії, 20,00 доларів США за оголошення 60,00 доларів США щодня 450,00 щотижня, напишіть мені, якщо це цікаво!
-
15.5-17$ година Без додаткових змін приблизно 2800 в місяць
-
15.5-17$ година Без додаткових змін приблизно 2800 в місяць
-
Підкажіть сайт на якому можна пройти тест і зрозуміти які приблизно теоретичні питання на посвідчення водія
-
@ca_driver_bot
-
Доброе утро. Пожалуйста подскажите сайты при помощи которых возможно арендовать жилье. Спасибо.
-
Добрий день, може хтось знає, якщо погано заповнив анкету які наслідки можуть бути при подачі на піар? 1.неточно заповнив учобу(юо я у польщі ,а в україні залишився диплом тому я не мав можливості подивитися в якому році я закінчив і якому місяці ,а так я вже не паматаю бо пройшло 10 років... 2.вказав що безробітний був в україні тому то я не працював легально... 3.вказав що у польщі працював по тому запрошенні по якому у мене була віза у польщу ,але в разі чого підтвердити я не зможу бо погано розстався з роботодавцем.. 3.Також я міг помилково вказати дати перебуваня у польщі я вказав по новому паспорті бо старого у мене немає і я не памятаю коли я там виїжав закордон. На скільки ці помилки є суттєвими при прдачі у майбутньому на піар і чи є взагалі смисл з цим летіти у Канаду?