Ukrainian Calgary
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка якщо я прилетіла в Канаду по permanent resident але тут зробила закордонний паспорт, то чи потрібно мені подаватися на вклейку візи в паспорт якщо я хочу повертатися в Європу ? Чи не буде проблем в аеропорту? На кордонах?
-
Навіщо вам віза, якщо ви permanent resident? Чи ви плутаєтесь в поняттях?
-
Мабудь дівчина мала На увазі Ворк Перміт, а Не PR
-
Добрий ранок, підкажіть, хтось знає якусь службу по вивезенню сміття? В нас від меблів величезні коробки і пенопласт, не знаємо куди це все дівати
-
Всім привіт, є РОБОТА для чоловіків‼️ Шукаємо спеціалістів по монтажу металевої покрівлі: - Standing Seam (фальцева) - Metal shingles (Металева черепиця) ✅ Пишіть будь ласка тільки хто має досвід. У нас компанія номер 1 в Альберті вже 15 років по металевим кришам. Висока заробітня плата та супер керівник. Пишіть, шукаємо до 10 чоловік.
-
And you need a press brake and CNC bending operator?
-
девчата ищу с кем снимать дом , я с двумя мал детьми, жожет здесь есть девушки или мамы одиночки кто хочет вместе снимать дом?
-
Отличный и надежный семейный автомобиль, не имеющий абсолютно никаких проблем с обслуживанием. Статус ACTIVE, поставляется с новыми зимними шинами. Новый аккумулятор и новые тормозные колодки. Недавно была замена масла.Имеет подогрев передних и задних сидений и руля, buetooth, камера заднего вида и датчики слепых зон. Понорамная крыша выглядит великолепно на этом Hyundai Santa Fe 2014 года Двигатель 2.4 бензин Пробег 204700 Цена $14,200 CAD
-
Доброго ранку. В цей понеділок 19.02. їдемо у Едмонтон для продовження паспорту. Можемо взяти з собою в дорогу попутників. Є три вільні місця в машині. Туди і назад всього 30$ з людини.