Ukrainian Calgary
-
Всім привіт! Зараз маємо вигідні тарифи для нових абонентів від Fido та Koodo: $34 - 50гб + подарунок 🎁 Для тих, хто вже з Fido: $40 - 60гб + подарунок 🎁 $45 - 100гб Для тих, хто вже з Koodo: $45 - 100гб + подарунок 🎁 Питайте в особистих або приходьте Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique біля Shoppers і Charm
-
Hot deal 🌶️🔥 Fido/Rogers/Telus 34$ 50 gb 50$ 100gb Для діючих клієнтів файдо: 40$ 75gb тариф 45$ 115gb тариф iPhone 15 pro max за 1498$ Деталі в лс Або приходьте 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Всім привіт! Зараз маємо вигідні тарифи для нових абонентів від Fido та Koodo: $34 - 50гб + подарунок 🎁 Для тих, хто вже з Fido: $40 - 60гб + подарунок 🎁 $45 - 100гб Для тих, хто вже з Koodo: $45 - 100гб + подарунок 🎁 Питайте в особистих або приходьте Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique біля Shoppers і Charm
-
Всім привіт, є РОБОТА для чоловіків‼️ Шукаємо спеціалістів по монтажу металевої покрівлі: - Standing Seam (фальцева) - Metal shingles (Металева черепиця) ✅ Пишіть будь ласка тільки хто має досвід. У нас компанія номер 1 в Альберті вже 15 років по металевим кришам. Висока заробітня плата та супер керівник. Пишіть, шукаємо до 10 чоловік.
-
Wise
-
Привіт! Порадьте будь ласка Україно або російсько мовного інструктора з водіння в Калгарі. Я маю водійські права, але досвід не великий. Хочу взяти декілька уроків для набуття впевненості на дорогах Альберти. Наперед дякую!
-
Я ночью ездила)) дороги пустые , потом днем до магазина и обратно, потом круг по району. Два года ездила в Европе в городе 400к, боялась ездить тут, оказалось гораздо проще.
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
-
Там 40 км в час и бабки и деды одни ездят, просто ездь себе и всё
-
Это село)) что тут ездить то)) просто садись и едь
-
А зто где?
-
Кто знает где можно купить хлеб ? Чтоб был хоть немного похож на хлеб? Пекарня может ?
-
Тут є смачний хліб. І наші дівчата працюють.
-
1333 - 1 Street SE Calgary AB T2G 5L1 Canada
-
Доброго дня. Друзі підкажіть будь ласка, може в когось є непотрібний міцний стіл, який підійшов би для швейної машини?