Ukrainian Calgary
-
Не вже люди до сих пір не розуміють в яку країну вони їдуть?
-
Тут немає «рєшал», тому у порядку живої черги у Registry. Приблизно за два тижні надішлють нові.
-
Ви що з іншої планети ? Яких рішал ? Я нічого такого за якихось рішал не писала.З дуба впали ???
-
Розуміють , так в чому проблема я не розумію ? Мені треба змінити права на канадські.Це є нормально в новій країні. Що за бидло пішло??? Навіть в іншій країні видно що наші не міняються. Жах і сором за чоловіків які з нічого аби тільки обізвати.
-
В мене тільки 👌 відображається
-
Ох, дідько, це ще й дівчина 😳
-
І де ти побачив хоч одне слово образи? Натомість сам вивалив з себе …
-
Сам ти з дуба впав. Як з іншої планети??? Тобі написали Registry - 2тижні. Не вмієш сприймати інформацію- не потрібно ставити запитання.
-
Если пересадка до 24 часов то нет
-
Хтось знає чи треба робити візу якщо через Лондон летіти, пересадка в тому ж аеропорту.
-
Мені написали тільки зараз і не ви
-
Ідете в найближче до дому реджистрі, міняєте, на руки отримуєте тимчасове посвідчення паперове, поштою надішлють пластик.
-
Дякую 🙏
-
всім привіт. підкажіть хорошого агента зі страхування авто. наперед дякую
-
Прекрасное решение. Не потратить просто так свою жизнь В Канаде 🤦♂️ Умничка
-
Доброго дня. Хтось замовляв Євро у банку? Скільки часу це займає?
-
Хто знає як тут замовити їжу по адресу ?
-
Доброго дня Підкажіть будь-ласка чи можу я податись на fair entry маючи номер benefit карти,так як фізично ще не отримала її?
-
Добрий день! Тату майстри підкажіть, популярна тут така річ як гест спот? Незабаром приїде мій друг, просив спитатися
-
Uber?
30 Jan 2023, 02:45
25161/36605
about 4 hours ago