Ukrainian Calgary
-
Poshol na hu...I, так понятно, дебилу??
-
Thats mean you tupoy)
-
Because I not understand "выбоч"
-
😂😂
-
Yu ken ne pizdity dyskuju do pobacennya
-
You can write in English, it's Ok
-
Наслаждайся, ЧМО
-
Гайсы как убрать смолу из сосны с авто? Куда ехать ? Что делать? Кто знает ?
-
Добрый вечер! Приглашаю Вас на маникюр/педикюр. Принимаю в уютной студии в Downtown 🥰 Имею хороший опыт , трехэтапная стерилизация инструментов. Работаю на качество! Также ищу моделей для пополнения портфолио 🥰 Инстаграм: izmaylova__06
-
Всім привіт) Мене звати Вікторія. Я Барбер і з радістю зроблю для вас чудову стрижку 👨🏼🦱💇🏼♂️ Ви можете ’записатися до мене’ за телефонами або інст 🪷Calgary_Barber 📞 Tel: 403-287-1652 📱 Cell: 587-439-7822 Або просто напишіть мені особисто 💈🤗 Мій салон “Family Barber”за адресою: 📍 1717 17 Ave SW З нетерпінням буду чекати )
-
Доброго вечора підкажіть може хто знає щоб полетіти на кубу в цілях відпочинку на 7 днів чи потрібна віза для громадян України чи достатньо заповнити аплікацію на вʼїзд ?
-
Подскажите будет ли какой-то митинг 24 февраля в калгари ?
-
Спасибо 🫶
-
Є перелік безкоштовних Тах Клінік, зранку скину, нагадайте мені у приватні біля 11:00
-
Вітаю Підкажіть будь ласка ,чи можна знімати гроші з укр валютної мастеркард в Канаді? Бо щось мені в банці говорять, що в Канаді тільки з візою?
-
Всем привет, ищу работу любую! Имею опыт на стройке...! водителем грузоперевозок,вилочного погрузчика, автомаляром,в тех обслуживание аттракционов монтаж демонтаж и их состояние,буду рад любой работе, заранее всем большое спасибо!
-
Можна
-
Не знаете как долго они возвращают средства ?
-
В кого є українська переноска?
-
Дякую)
30 Jan 2023, 02:45
25350/36408
40 minutes ago