Ukrainian Calgary
-
Jessica Simpson надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 75 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
В связи с отъездом, с 1 апреля перездаётся 3-х bedroom-ая квартира, 1.5 ванных комнаты, договор до 31 июля, цена 2500 CAD+свет+вывоз мусора+страховка, (отопление и вода включены в арендную стоимость), вся мебель остаётся (за символическую плату). Отличный, тихий район, недалеко от Dоwntown-на, рядом (15 мин. ходьбы) - две школы. 28 Ave SW Тел. +1 403 470 10 22
-
В сейфвеях біля аптеки є апарати які виміряють тиск безкоштовно. Ніби в волмарті теж були. Але якщо їх запитати, то думаю, що вони не відмовляться оказати таку послугу.
-
Допоможу з перевезенням речей та меблів. Все що влізе до траку :) 825.288.2035 Дзвоніть, пишіть.
-
ххто знає де можна купити магніти на холодильник на памьять про калгарі і канаду?
-
а обзорные площадки есть только в башне?
-
В башне есть магазин сувениров
-
У зв’язку з переїздом продаю такі речі: • електрочайник - 5$ • тостер - 5$ • індукційна плита - 40$ • тарілки - 1$ за 2 шт • каструля на 3 л - 5$ • тертка - 1$ • миска з нержавіючої сталі - 2$ • склянки - 1$ за 2 шт • органайзери - 2$, 1$ Все в гарному стані, за деталями або додатковими фото звертайтесь в приват. Забрати на NW.
-
А как надолго она выехала? Более 3х месяцев?
-
Написав у приватні
-
Вітаю друзі! Мабудь вже буле таке питання, але все одно прошу допомогти. Якщо людина виїхала у термінових справах до Європи, а потім повертається обраТно. Але немає медогляду. Чи пустять обраТно в Канаду ? Дякую
-
Але медогляд невстигли пройти в Канаді і строк ще не сплинув
-
Ні. Буквально тиждень
-
Всё будет хорошо.
-
Доброго дня. Я дуже вибачаюся можливо така тема вже підіймалася.. В дитини Закінчувався паспорт І переміт 17 березня. Паспорт ми зробили новий, підкажіть будь ласка як з новим паспортом податися на продовження перміту?Дякую