Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t833909446T Offline
    t833909446T Offline
    Влада Мурка
    wrote on last edited by
    Добрый день, может кто подскажет , я приехала первая мой сын(несовершеннолетний) будет в середине следующего месяца , я подалась на хелс карту , и мне пришла анкета на бенефиты , могу ли я вписать только себя без него ? Я смогу на него сделать потом отдельно или потом его вписать ? Прийдет ли ему анкета на бенефиты ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t537684117T Offline
    t537684117T Offline
    Denys
    wrote on last edited by
    Добрый день. Подскажите хорошие суши в даунтауне
    1 Reply Last reply
    0
  • t6967514114T Offline
    t6967514114T Offline
    Maksim Kovalenko
    wrote on last edited by
    📌🇨🇦Отримайте ідеальне резюме за для успішного працевлаштування в Канаді - країні, де резюме має вирішальну роль!🇨🇦📌   ❓Ви мрієте розпочати карʼєру в Канаді❓ Ми будемо раді допомогти Вам в цьому ❗️Резюме - це Ваше перше враження на потенційних роботодавців , і воно має бути ідеальним ✅   🖊Наші послуги зі створення резюме:   🛑Індивідуальний підхід : ми враховуємо Вашу унікальну карʼєрну історію, підкреслимо усі ваші навики і досвід для того, щоб роботодавець зацікавився саме Вашим резюме .   🛑Професійні копірайтери: Наші досвідчені спеціалісти знають , як створити резюме , яке напишуть за усіма правилами та нормами для Канадських компаній . Та адаптують під місцеві стандарти.   🛑Адаптація під місцеві стандарти : Наша команда знає усі деталі на які звертають работодавці в резюме- від розміру шрифта до правильного хронологічного порядку минулого досвіду в роботі.   🛑Ваші навички важливі :Ми підкреслимо усі ваші основі досягнення та обов’язково розглянем яких навичок набули на минулих місцях роботи , щоб зробити Вас та Ваше резюме привабливішим для роботодавця.   ‼️‼️Давайте разом зробимо перший крок за для вашої успішної співбесіди та чудової карʼєри в Канаді . Ми чекаємо на Вас в особисті повідомлення в Телеграм і вже готові приступити до складання Вашого резюме яке допоможе знайти першу роботу в Канаді‼️‼️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Егор
    wrote on last edited by
    в сторону шинука Мико суши, это прям вкусно. Либо же Кибо суши или фьюжин суши
    1 Reply Last reply
    0
  • t926568018T Offline
    t926568018T Offline
    ING
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Чи прилітали до вас батьки з цукровим діабетом? Чи немає проблем з перевезенням інсуліну і іншими препаратами?
    1 Reply Last reply
    0
  • t501589327T Offline
    t501589327T Offline
    Taras Rybak
    wrote on last edited by
    Чи може хтось порадити хорошого бухгалтера (україномовного) що шарить у податкових деклараціях. Якщо так звʼяжіться у приват будь ласка) дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t573883404T Offline
    t573883404T Offline
    Mazuryk Svitlana
    wrote on last edited by
    Доброго дня, якщо вас цікавить домашня їжа👩‍🍳 ‼️Як у дома‼️тоді читайте тут👇 1.Капуста з перцем 🫑+🥬 500г-15💸 2.Сир кисло-молочний🧀+🥛 1кг-20💸 3.Сирники 🍮 8.шт- 20💸 4.Налисники з сиром 🫔 5.шт-23💸 5.Вареники - Пельмені 🥟 1кг.-20💸 Інгредієнти можуть бути змінені по бажанню клієнта.⚙️ Від 50$- доставка безкоштовна 🛵 Адреса: 302 Lynnridge Mews SE
    1 Reply Last reply
    0
  • t6794835829T Offline
    t6794835829T Offline
    Ivanna ....
    wrote on last edited by
    На даний момент найму Якщо ви можете працювати в HUMANA з дому, поговоріть зі мною, моя компанія наразі наймає на посаду помічника з підтримки управління доглядом, представника з питань оплати праці, тренера телефонного кол-центру та агента з продажу первинної медичної допомоги за кордоном. Базова заробітна плата становить 28 доларів США на годину плюс можливі бонуси за продуктивність.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евген
    wrote on last edited by
    Знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t696124146T Offline
    t696124146T Offline
    Рома
    wrote on last edited by
    Якщо когось цікавить налаштування реклами у 🎯Facebook/Instagram або Google пишіть в особисті ☺️💛💙 👨‍💻Також створюю сайти для бізнесів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan
    wrote on last edited by
    Всем привет 👋 Я начинающий барбер 💇‍♂️ Кто хочет подстричься за низкий прайс - пишите, подберем удобное время ⏱️ 📍220 12 Ave SE (станция C-Train Victoria Park, есть паркинг прям возле дома) 💈Instagram: ivanusbarberus Буду рад новым клиентам 🤝
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ukraina
    wrote on last edited by
    Їду з України  29.02 можу взяти передачю
    1 Reply Last reply
    0
  • t372592610T Offline
    t372592610T Offline
    Lesia
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, де можна зробити переклад документів?
    1 Reply Last reply
    0
  • t343000264T Offline
    t343000264T Offline
    Ālēsiō
    wrote on last edited by
    Здається квартира 2 bedroom в бейсменті, знаходиться в SE, на вулиці Penswood Rd(можете забити в Гугл мапс). Фотографій не маю, але квартира після ремонту. Ціна дуже приваблива - всього 1600$ + депозит(1600$) Навряд чи знайдете подібну ціну . Напишіть в приватні повідомлення, якщо вас цікавить , я вас звʼяжу з власником, в нього можете і фото попросити. Заїзд бажано з 1 березня.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Здравствуйте,кто может ушить джинсы в талии(немного) и поменять змейку? Желательно Даунтаун Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t327225052T Offline
    t327225052T Offline
    Charlotte 😇
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Їду в Калгарі на декілька днів (бізнес-поїздка). Так вийшло, що 28 і 29го матиму багато вільного часу, тож подумала, що було б не погано його з кимось провести. Може є хтось, хто вільний в ці дати, і хотів би зустрітись погуляти чи посидіти десь, гарно провести час - буду рада знайомству. Хлопець є, тому коли пишу «гарно провести час», це не натяк ні на що, я маю на увазі реально просто гарно провести час (уточнюю на всякий випадок, для уникнення непорозумінь😅😂) Мова спілкування не принципова. Ліна, 22 роки, родом з Києва, живу в Вінніпезі (якщо когось цікавила Манітоба з точки зору імміграції - радо поділюсь досвідом).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Veronika
    wrote on last edited by
    Якщо знайдете майстра, маякніть мені, будь ласка. Така сама проблема. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t487267547T Offline
    t487267547T Offline
    Юлия Канаева
    wrote on last edited by
    Є такі
    1 Reply Last reply
    0
  • t311554730T Offline
    t311554730T Offline
    Віка❤️
    wrote on last edited by
    Чи є тут люди які подалися на подовження work permit? Відгукніться будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • t5589578130T Offline
    t5589578130T Offline
    Sofia
    wrote on last edited by
    Багато різних інструментів ( на фото не всі) Все за 30 доларів
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.