Ukrainian Calgary
-
Доброго Времени Суток . Сдается в аренду большая, двухкомнатная квартира в районе ТЦ Шинук . Хороший , спокойный район . Рядом автобусная остановка , школа , продуктовые магазины и 5 мин пешком к торговому центру . В квартире есть своя ландри и большой балкон . Можно с домашними животными . Цена 2200 $ + депозит . В стоимость входят коммунальные платежи и подземный паркинг с подогревом Все вопросы в лс .
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Продам шкіряний диван, дуже зручний Ціна 💲100 Район SE
-
Всім привіт!Хто знає де можна купити уролесан,в Калгарі без рецепту
-
Всім привіт! Шукаємо для дитини 10 років вчителя англійської , який би міг приїжджати додому або принаймні жив десь поруч : Сітон, Абурн Бей , Махогані,Кренстон
-
Можна будь ласка і мені посилання, дякую!
-
Здравствуйте, предоставляю удаленное сотрудничество. Если интересно пишите +
-
Чи є серед наших дерматолог?? З ким можна порадитись безкоштовно ? Дуже дякую!
-
Часу чекати немає, може хтось серед наших може пораду дать. Я ж по ветеринарній частині безкоштовно консультую.
-
🔴Привіт)🙌🏼 Займаюсь ремонтом КОМП'ЮТЕРІВ ТА НОУТБУКІВ У Калгарі! Також можу здійснювати роботу на місці. • Відновлення даних 💽 • Технічна очистка та заміна термопасти • Ремонт/Оновлення/Заміна/Встановлення програмного забезпечення • Заміна обладнання 📀⌨️ • Збираю повністю новий ПК (ігровий або для роботи)💻 •Підбір ПК або ноутбука за потребами (Б/у– Нові)👨💻 • Діагностика пк/ноутбука за домовленістю 🔥 - Виклик на місце-20 $
-
Rosalinda Kay надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 99 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam