Ukrainian Calgary
-
Доброго вечора,можливо хтось знає де можна поклеяти захисту плівку на капот автомобіля і на скло? дякую!
-
TURIN надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 109 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Добрый вечер, кто улетает с Shenzhen, Guangzhou, Hong Kong, до 20 марта ? В Канаду желательно в Провинции Альберта . Мы ищем человека который сможет взять с собой кота , за вознаграждение. Пишите в личку спасибо за помощь)
-
Порадьте україномовного бухгалтера будь ласка 🙏🏼 щоб допомогли з налогами
-
Загугліть - у них є сайт та інстаграм
-
А де їх знайти ??
-
Дякую!
-
Зверніться в Ukrainian woman’s Business Foundation - вони надають безкоштовну допомогу
-
Привіт,я майстер БРОВИСТ, та МАЙСТЕР ЛАЗЕРНОЇ ЕПІЛЯЦІЇ,шукаю РОБОТУ,в цій сфері ,або КЛІНІНГ,КАСИР/БАРИСТА чи робота на СКЛАДІ….якщо комусь щось відомо ,або може допомогти,буду дуже вдячна…..Калгарі…. Hi, I am a master BROVIST, and a MASTER OF LASER HAIR REMOVAL, looking for a JOB, in this area, or CLEANING, CASHIER/BARISTA or work in a WAREHOUSE.... if someone knows something, or can help, I will be very grateful..... Calgary....
-
Всем привет!) Меня зовут Лиза, я фотограф и буду безумна Рада вас видеть у себя в кадре. Снимаю портреты, а так же контент для рабочих соц.сетей(бренды одежды, фуд история), личных страниц(ваши тренировки, образы, стрит стайл и т.д),рабочих рассылок и для всего, куда нужны фотографии. Снимаю и на открытых площадках, но так же могу прийти к вам домой и запечатлеть вас в вашем моменте🙌🏻(это мой любимый формат, так как каждый дом - это ваша личная уникальная локация) По всем вопросам - пишите в личные сообщения Благодарю!🫶🏻
-
Отличный и надежный семейный автомобиль, не имеющий абсолютно никаких проблем с обслуживанием. Статус ACTIVE, поставляется с новыми зимними шинами. Новый аккумулятор и новые тормозные колодки. Недавно была замена масла.Имеет подогрев передних и задних сидений и руля, buetooth, камера заднего вида и датчики слепых зон. Понорамная крыша выглядит великолепно на этом Hyundai Santa Fe 2014 года Двигатель 2.4 бензин Пробег 206000 Цена $14,150 CAD
-
Всім привіт! Шукаємо помічника для нашого Facility maintenance manager. Panorama Hills NE. Треба багато працювати на свіжому повітрі, але це не construction. Доглядати за районом скажімо так) Висаджувати квіти, щось лагодили. Якщо в вас руки з правильного місця ростуть пишіть ENGLISH IS ESSENTIAL
-
Hi I texted you Please check your private chat Have a great day!