Ukrainian Calgary
-
Дуже дякую за відповідь 🙏
-
Всім привіт, є РОБОТА для чоловіків‼️ Шукаємо спеціалістів по монтажу металевої покрівлі: - Standing Seam (фальцева) - Metal shingles (Металева черепиця) ✅ Пишіть будь ласка тільки хто має досвід. У нас компанія номер 1 в Альберті вже 15 років по металевим кришам. Висока заробітня плата та супер керівник. Пишіть, шукаємо до 10 чоловік.
-
Доброго дня, Шукаємо житло 2-бедрум в районі Southland (Palliser, Oakridge, Cedarbrae). Нас трое ( я, чоловік та син 5 років), без домашніх тварин. З чоловіком працюємо та можемо показати довідки з роботи та банку. Дякую. Пишіть в особисті.
-
Не можливо вам написати,закритий акаунт!
-
Хіба ваша робота потребує ліцензії і тд тоді потрібно
-
Не може бути що у всіх звязок у всіх однаковий, по ціні можливо да, а по якості-ні. Поганий ви фахівець шо за мету прагните втюхати аби що, дивно шо лафй чи київстар не пропонуєте
-
Подскажите пожалуйста где сделать можно криейшн пасс
-
Вітаю! Прилітаємо в неділю в Калгарі, чи працює кіоск з продажем сім-карток на вихідних?
-
Я не намагаюсь втюхатт. Я написала, що не поганий зв'язок тільки тому, що треба дивитись, де людина живе. І тоді вирішувати, який оператор буде кращий для цієї людини.
-
Є шанс податись на резіденцію. В цьому напрямку фахівец. переважно працбббббб Маю досвід подвійний фельці не тільки, працював у Швеції, Литві, Естонії, нааль нема паперів, але роботу знаю, тому і цікавлюсь
-
так, плата за встановлення становить від 40 до 80 доларів США залежно від елементів ось наш сайт Назва веб-сайту - меблі АЛМЗ
-
Їду з Луцька можу взяти передачю або привести щось під замовлення
-
Дякую. Все було саме так, як ви написали.
-
Котики, кому корм ? Був кіт на перетримці. Залишилось. Віддам. Стація Sirroco-Westbrook
-
Пропоную уроки Водіння для водіїв-початківців та підготовка до Роадтесту. Автомат. 1.5 години.
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний звʼязок від TELUS для нових користувачів На разі до 09.03 включно можна отримати Мобільний Звʼязок📱 Koodo $34 - 50GB 5G Telus 100GB 5G+ Ціна в місяць $40 для 1 людини / $32.5 для двох / $30 для трьох та $25 для 4 Також Домашній Інтернет з додатковими знижками і до 2 місяців безкоштовно 💻 Та інші варіанти сервісу Більш детальніше - звертайтесь в dm 📪
-
Підкажить будь ласка, де можна арендувати авто? На всіх сайтах, що знайшов треба кредитку, а її ще немає.
-
А спам часто сыпется? Как только купили FIDO - сразу посыпался спам в первые же минуты подключения
-
Не могу ответить на Ваш вопрос с точностью. Потому что кому-то сыпется, а кому-то нет. Мне кажется, что это зависит больше не от оператора, а от номера. Но это не точно. 🙂
-
Порадьте пивоварню з більярдом
30 Jan 2023, 02:45
25764/36531
about 11 hours ago