Ukrainian Calgary
-
Не могу с вами согласиться. По прилёту, в аэропорту, мы купили две симки Fido, 40Гб на каждую, без контракта, 65$ в месяц, без платы за активацию, первый месяц получился бесплатно, т.к. начислили подарочные 65$, (по рекомендации украиноязычных менеджеров). Со спамом соглашусь, раз в два дня приходит, но его блочит телефон.
-
У нас точно так само але кешбеку все ще нема. Вийшов на україномовних менеджерів (хоча нащо?). Один дуже ввічливий і приємний, прям топ, але результату по факту нема ). Друга... Таким тоном розмовляє... "Як касир з атб". І результату також нема ))
-
Потому что (клянусь пальцами вакарчука) мне обещали за обе, но потом когда я предъявил претензии, слились в одну
-
А вам кэшбек за 1 симку или за обе?
-
У мене тупо так само
-
Хлопець і дівчина шукають будь-яку роботу, будемо вдячні за будь-яку інформацію🙏🏻🙏🏻🙏🏻Хлопець анг середній має досвід і невеликий досвід роботи в Калгарі з будівництва і демантажу також має досвід роботи на вікнах ...Дев. Анг маленький, але в процесі навчання може працювати нянею (має досвід роботи в канадській сім'ї) і двоє своїх дітей ... також є машина в наявності (на доставці пробували)... може бути, є ще якісь варіанти роботи 🙏🏻спасибі 🫶🏻негативні коментарі нема чого ☺️
-
Хтось брав собі машину тут в лізинг чи росрочку? Розкажіть будь ласка як краще зробити
-
Терміново потрібна модель на ламінування вій ❗️безкоштовно❗️ 📍Southland station
-
Vintages & Art Warehouse надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 144 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam