Ukrainian Calgary
-
@ca_driver_bot
-
Доброе утро. Пожалуйста подскажите сайты при помощи которых возможно арендовать жилье. Спасибо.
-
Добрий день, може хтось знає, якщо погано заповнив анкету які наслідки можуть бути при подачі на піар? 1.неточно заповнив учобу(юо я у польщі ,а в україні залишився диплом тому я не мав можливості подивитися в якому році я закінчив і якому місяці ,а так я вже не паматаю бо пройшло 10 років... 2.вказав що безробітний був в україні тому то я не працював легально... 3.вказав що у польщі працював по тому запрошенні по якому у мене була віза у польщу ,але в разі чого підтвердити я не зможу бо погано розстався з роботодавцем.. 3.Також я міг помилково вказати дати перебуваня у польщі я вказав по новому паспорті бо старого у мене немає і я не памятаю коли я там виїжав закордон. На скільки ці помилки є суттєвими при прдачі у майбутньому на піар і чи є взагалі смисл з цим летіти у Канаду?
-
Инте и естественно комната. Актуально?
-
Привіт🤗 Запрошую до себе на ногтики та брівки❤️ район Southeast Для запису на зв’язку у телеграм або робочий інстаграм instagram.com/browsandnails_calgary?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Добрый день. К продаже имеется 2 чемодана. Новые, с бирками. Продаются комплектом, общей стоимостью 100 CAD за два. Их первоначальная стоимость 200 CAD за два. Территориально: Downtown. Размеры +- (измерял рулеткой через приложение на телефоне.) • Серый: высота 66, ширина 40, глубина 26 (31), глубина расширяется на 5 см. • Черный: высота 66, ширина 43, глубина 25 По уточняющим вопросам, пишите в личку.
-
Всім привіт! В мене запитання)! Якщо в бенефіті дату народження не вірно написано. Це треба його міняти?
-
CCIS головний Office: 403 262 2006 Менеджер по житлу для українців: Kateryna: 4039917081 [email protected] Головний менеджер по українським проектам: Mariana: 4034719854 [email protected]