Ukrainian Calgary
-
И после этого ты просыпаешься 🤣
-
По fair entry можно ещё машину задаром купить)
-
Доброго дня, прилітаємо через тиждень в Калгарі, підкажіть будь ласка волонтерів кому можна написати за житло на 2 тижня, поділяться може кто не що давно прилетів 🙏🏼 писала одним сказали в аеропорту але хотілось би заздалегідь записатись. Дякую
-
Добрий день. Підкажіть, де краще обміняти євро на cad в Європі чи вже в Канади?
-
Хто займається аква гримом для дітей, напишіть пеня будь-ласка! Є робота
-
Може комусь потрібні теплі речі.Донька продає свою бу( стан дуже гарний) куртку - 30 темпратуру і куртку свого хлопця теж бу, але одівав пару раз теж на температуру -30
-
Підкажіть будь ласка, така ситуація, віза cuaet закінчується в 2025 році, як і паспорт. Що робити у такій ситуації? Я ж повинна мати якусь візу для законного перебування у країні?
-
❗️Сегодня, в честь праздника Женщин и Красоты, хочу подарить скидку и предложить 10 слотов на съемку для прекрасного пола по приятной цене! Отличный день сделать себе подарок💫Предложение действует до конца марта🥹❗️ Всем привет!) Меня зовут Лиза, я фотограф и буду безумна Рада вас видеть у себя в кадре! Снимаю и на открытых площадках, но так же могу прийти к вам домой и запечатлеть вас в вашем моменте🙌🏻(это мой любимый формат, так как каждый дом - это ваша личная уникальная локация) По всем вопросам - пишите в личные сообщения Благодарю!🫶🏻
-
отримувати новий паспорт і подаватись на новий ворк перміт та нову візу
-
У кого есть список документов на налоги? Дайте список на семью с ребенком
-
Тогда еще не всё потеряно,в группах ищут бывает гривну,для пополнения укр.карт.
-
Карта ?)
-
Если наличка,то это возможно у вас уже просто бумага в руках 😁
-
Привіт ,де краще обміняти гривню на канадський долар ?дякую )
-
Добрий день, підкажіть будь ласка як податись на нову візу?!)
-
Дякую ))
-
Привет, а кто-то дозвонился за конфермешн лейтер что бы продлить фейр ентри? звоню уже 20 раз, говорят позвонить по другому номеру, там берут трубку и сразу скидывают, может есть какой-то офис поехать получить в живую а не звонить?
-
Підкажіть, будь ласка, найближче до даунтауну місце, де можна зробити recreation pass.
-
Буде
-
Кто знает суши заведение с опцией all you can eat?
30 Jan 2023, 02:45
about 2 hours ago