Ukrainian Calgary
-
Смотря для чого
-
Добрий день. Дівчина дизайнер і конструктор меблів та інтерʼєру. Досвід роботи 5 років. Чи актуально це в Канаді ? Дякую
-
Я вибачаюсь! Можна мені також відео? Дякую
-
Замовити паспорт України
-
Підскажіть якщо Свідотсіо Дитини про народження загубилося в Посольстві його ні як не оновити ? Це дитині треба щоб закордонний паспорт замовити
-
ЧУДОВА РОБОТА AMAZON!!! Ця компанія набирає віртуальних онлайн-помічників на неповний та повний робочий день для негайного працевлаштування. ПРИМІТКА: це віддалена робота, яку можна виконувати віддалено з будь-якого місця, будь ласка, мені потрібна лише кілька зацікавлених осіб!!! - Зарплата 700 доларів на тиждень - Строго віртуальний помічник - Звертайтеся, якщо ви зацікавлені
-
Nissan Altima 2010. 6190$ автомобиль в хорошем состоянии, двигатель полностью обслужен, поменяны все прокладки, свечи, жидкости. поменяны все трмаза в круг. нет ржавчины. активный статус
-
Всім привіт. Можливо хтось має скидати $ в Україну.. Я маю там гроші, могли б обмінятися щоб не втрачати % на пересилці. Пишіть в приват.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка ircc portal account та ircc secure account це ж різні аккаунти? Тобто коли я подавався на саму візу я реєструвався в portal account, а зараз якщо хочу продовжити wp то мені треба створити новий ircc secure account?
-
Якщо потрібно маю номер , власник українець
-
За 15 км заплатили 150$
-
Привіт, друзі. Я починаючий UGC creator, створюю власний контент і готова допомогти розвивати ваш бренд. Якщо хтось з вас відкрив свій бізнес та шукає підтримку у створенні контенту, я готова надати свої навички у фотографії та відео безкоштовно або за обмін ідеями або продуктами. Мені важливо співпрацювати зі зростаючими брендами та допомагати їм досягати їхніх цілей. Звертайтеся до мене, якщо зацікавлені в співпраці!📝 Hello, friends! I'm a beginner UGC creator, crafting my own content, and ready to help grow your brand. If any of you have started your own business and are seeking support in content creation, I'm prepared to offer my skills in photography and video either for free or in exchange for ideas or products. It's important to me to collaborate with emerging brands and assist them in achieving their goals. Feel free to reach out to me if you're interested in partnering up! 📝
-
Я буду завтра робити теж. Ви робите по інструкції з відео? Ютюб маю на увазі.