Ukrainian Calgary
-
Так, буду робити за інструкцією. Це дійсно два різні портали. Треба ще реєструватись в ircc secure.
-
🔴Привіт)🙌🏼 Займаюсь ремонтом КОМП'ЮТЕРІВ ТА НОУТБУКІВ У Калгарі! Також можу здійснювати роботу на місці. • Відновлення даних 💽 • Технічна очистка та заміна термопасти • Ремонт/Оновлення/Заміна/Встановлення програмного забезпечення • Заміна обладнання 📀⌨️ • Збираю повністю новий ПК (ігровий або для роботи)💻 •Підбір ПК або ноутбука за потребами (Б/у– Нові)👨💻 • Діагностика пк/ноутбука за домовленістю 🔥 - Виклик на місце-20 $
-
Всім привіт. Долучайтесь до наших зустрічей в Зум. Це гарна нагода покращити свій моральний стан. Завтра говоримо про ресурси, даємо практичні поради. БЕЗКОШТОВНО Ведучі групи - консультанти з психологічною освітою
-
Друзі шукаю роботу на будові. Буду вдячний за будь яку допомогу
-
Мы вчера за 2 минуты прошли border control (заранее заполняли ArriveCan), потом у нас забрали паспорта и через 5 мин выдали пермиты. Вопросов вообще никаких не было. Но с собой взяли POE Introductory letter (последнее что в ircc портале приходило) и все
-
Dasha надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 366 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Добрий ранок! Можливо у когось була подібна ситуація...підкажіть,будь ласка. Ми заповнюємо файл в податкову вперше,у нас виникла помилка 110с,що це не перший раз ми заповнюємо файл. Як бути в такій ситуації?
-
Ви змінюєте оператора а не номер. Номер можете залишити той що і був.
-
Всім привіт) Хтось змінював оператора мобільного звʼязку тут в Канаді? Якщо так, скажіть, будь ласка, чи проблематично це? Я маю на увазі змінювати його для всіх документів
-
Супер! Дякую за інформацію ☺️
-
Доброго дня Ось тут подавались
-
Всім привіт хто вже виривав зуба в Калгарі порадьте хорошого лікаря і якщо ще працюють з бенефітами буде дуже добре. Дякую