Ukrainian Calgary
-
-
Точніше не кидаловом, а дуже сильним перебільшенням можливого заробітку))))
-
100-150 баксів з 8 ранку до 9 вечора це потужно))))) Але погода хороша робиться, тож кому сильно потрібні грощі і нема інших варіантів, то думаю буде непогано. Хоча б так. А з часом наберуться досвіду і може перейдуть на рівень заробітку 200-250)))) П.с жодного хейту. Просто краще одразу називати реальні цифри)
-
Всім привіт. Шукаю роботу на будові. Останні 6 років працював на посаді тесляр(carpenter). Тільки фулл тайм. Можу працювати і овертайм
-
Всім привіт. Маю знижку на Anytime Fitness! Перший місяць безплатно на абонемент далі у районі 50$/місяць. Кому цікаво пишіть в особисті.
-
Хожу в planet fitness за 30 бачей в месяц без всяких бенкфитов, а есть ещё за 10 в месяц без спа и массажа
-
Може і так. Я по бенефітам не брав. Мені просто зручно, тому що це біля будинку.
-
Я шукаю чесну людину, яка може допомогти зі списком будинків для оренди. Досвід не потрібен, і ви отримуватимете 500 доларів щотижня. Примітка: це віддалена робота на неповний робочий день. Помасажуйте мене, якщо ви зацікавлений
-
А як там на футбол, та бокс люди організовуються?
-
Добрий вечір, може хтось знає, чи є корисні застосунки для credit score? В ідеалі з порадами для його покращення.. Бо через скошіа банк кредіт скор показує, але судячи з усього вже з півроку він тільки падає В кредити причому не влізла, завжди сплачую все завчасно, всеодно тільки вниз зріст)