Ukrainian Calgary
-
дайте їм хоч пів року повчитися, відчепіться від дітей, в них все гаразд буде 😏
-
Старша 3 місяці, молодший 2 місяці у Дей кейр Ну говорять лише базові речі Хай, бай, хау ар ю і так далі
-
Шукаю кімнату. Бюджет 850CAD. Добре якщо близько city train
-
Минулого року купляв в Coop пасхи. Дуже смачні були.
-
Шукаю на довго нормального механіка, оглянути та обслужити старенький нісанчик xtrail після покупки, масла-фільтра-ребаланс, всяке таке, та зробити за необхідності план обслуговування-ремонту. Не за всі гроші світу, бо я brokie
-
На літак доручення непотрібно. З 16 років можна літати самому, а деякі авіакомпанії допускають з 14 років. Найкраще буде якщо подивишся на сайті авіакомпанії якою плануєш летіти
-
Посоветуйте пожалуйста банк и сим карту? Какие выбрать?
-
CIBC - все устраивает. Мобильный оператор: тут надо смотреть выгодные предложения (у меня Fido и меня устраивает).
-
А какое предложение выгодное? То есть какие средние цены на оплату интернета и звонков?
-
Спасибо!
-
Да. К примеру у меня 100 GB за 60$ + GST/HST. Итого: 65$. Не рекомендую: Lucky Mobile, Freedom mobile и Chatr.
-
Пожалуйста. Желаю вам удачи. Все буде добре.
-
вдруг кто-то ищет
-
в Фейсбуке пишут в группе
-
Найдено 186 район Кананаскис-Уэй Прямое сообщение здесь, чтобы забрать
-
нашли паспорт
-
Я би відніс до поліції і там залишив
-
это не я нашла, к сожалению, просто без паспорта беда у человека, поэтому скинула инфо сюда...вдруг поможет
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста адрес бенефитов. Нужно туда отправить письмо
-
☺️Дорогі батьки! Шукаєте чудовий спосіб зацікавити вашу дитину програмуванням? Приєднуйтесь до нашого безкоштовного воркшопу з програмування для дітей! Прийняти участь зможуть діти 6-17 років‼️ Навчання буде цікавим та змістовним, з використанням інтерактивних методів та захопливих завдань. Метою нашого заходу є: - Ознайомити з основами IT та показати, що вивчати програмування не складно, а навпаки цікаво та весело ⁃ Заохотити в подальшому розвиватися в цій сфері 🔥Створити власний проєкт Для реєстрації, залиште + в особистих Кількість місць є обмеженою‼️
30 Jan 2023, 02:45
26847/36532
21 minutes ago