Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1602296557T Offline
    t1602296557T Offline
    Yardo
    wrote on last edited by
    Всем привет!!! Подскажите стамотолога хорошего по бенефитам
    1 Reply Last reply
    0
  • t183398982T Offline
    t183398982T Offline
    Yevgeniy Bilan
    wrote on last edited by
    Привіт. Можливо хтось шукає роботу на будівництві і є досвід Карпентера (плотника чи як там це у них називається) . Можу дати контакти куди відправити своє резюме.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6918038960T Offline
    t6918038960T Offline
    Світлана
    wrote on last edited by
    Добрий день, буду летіти з Києва в Калгарі 30 березня (з початку потягом у Варшаву), зможу привезти речі чи купити потрібне
    1 Reply Last reply
    0
  • t5330831597T Offline
    t5330831597T Offline
    VasylCanada
    wrote on last edited by
    Добрий вечір допоможу з продовженням Ворк перміта за деталями в приват
    1 Reply Last reply
    0
  • t520607847T Offline
    t520607847T Offline
    Екатерина Левшунова
    wrote on last edited by
    Продаю свій Volkswagen Golf 2011 року. Двигун об'ємом 2,5 літра з автоматичною трансмісією. Дуже надійний двигун і коробка передач. Автомобіль має активний статус. Пробіг 169000 км. Є кондиціонер, круїз-контроль, обігрівані сидіння. Продається з літньою і зимовою гумою. Є лише один комплект дисків. Останнє обслуговування було здійснено 2000 км тому. Є невеликі вм'ятини і ржавчина (дивіться на фото). Зв'язатися можна в будь-який час 9500 Кад
    1 Reply Last reply
    0
  • t996506369T Offline
    t996506369T Offline
    Yana Shutihina
    wrote on last edited by
    Всім привіт🙋‍♀️ Я професійний графічний дизайнер і пропоную свої послуги з створення унікальних і креативних дизайнів. Спеціалізуюсь на розробці: ▶️ логотипів ▶️ брендінгу ▶️ макетах для соціальних мереж ▶️ рекламних матеріалах та багатьох інших. 📱Зв'яжіться зі мною, щоб обговорити ваш проект та створити дизайн, який підкреслить унікальність вашого бренду. 🥰 Буду рада допомогти втілити ваші ідеї в життя! 📱 (825) 288-0170 Яна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Егор
    wrote on last edited by
    кому нужно в костко но нет карточки и машины, буду ехать в субботу утром могу подвести пару человек и помочь
    1 Reply Last reply
    0
  • t1171944689T Offline
    t1171944689T Offline
    Богдан Николаевич
    wrote on last edited by
    Доброго времени суток . На 1 апреля сдаются комнаты в большом двухэтажном доме на срок 2 месяца . Большая спальня вместе с ванной комнатой . - цена 1000$ 2 маленьких комнаты по 800 $ каждая . Так же отдельно сдается бейсмант в котором одна комната , есть своя кухня и ванная комната . - цена 900 $ Есть гараж . Дом находится по адресу - 127 Arbour stone crescent, NW В стоимость входит интернет-магазин коммунальные услуги . Больше информации в лс.
    1 Reply Last reply
    0
  • t388296158T Offline
    t388296158T Offline
    Andriy Omelchenko
    wrote on last edited by
    ✨ Откройте для себя мир зимних приключений! ✨ Присоединяйтесь к нашим курсам обучения катанию на лыжах и сноуборде, где каждый найдет что-то для себя — независимо от уровня подготовки и возраста. В нашей школе вы не только освоите основы или усовершенствуете свои навыки, но и получите незабываемые впечатления и новых друзей. Что мы предлагаем: - Индивидуальные и групповые занятия. Вы можете выбрать индивидуальные занятия для более интенсивного обучения или присоединиться к группе с похожим уровнем навыков — идеальный вариант для тех, кто любит учиться весело и в компании. - Профессиональные инструкторы. Наши инструкторы — сертифицированные профессионалы, готовые поделиться своими знаниями и страстью к зимним видам спорта. - Гибкое расписание. Мы понимаем, насколько важна гибкость в современном мире, поэтому предлагаем разнообразное расписание занятий, включая выходные и вечернее время. - Безопасность превыше всего. Ваша безопасность — наш приоритет. Мы обеспечиваем все необходимые меры безопасности и обучаем правильным техникам падения и контроля скорости. - Оборудование для начинающих. Если вы новичок и еще не готовы инвестировать в свое собственное оборудование, мы предлагаем в аренду современное и хорошо поддерживаемое снаряжение. - Специальные предложения. Мы предлагаем скидки для новых клиентов, семейные пакеты и специальные акции для постоянных учеников. Присоединяйтесь к нам и превратите зиму в самое веселое время года! 🎿🏂 Для записи на занятия или получения дополнительной информации, пожалуйста, свяжитесь с нами: - Телефон и Viber 8252888125 - Электронная почта: omelchenkoandriy7 -watsapp +421908402034 Мы с нетерпением ждем возможности приветствовать вас в нашей зимней семье!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Всем привет! Обменяю usdt на cad 🤗 Только личная встреча в Калгари.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    @lana_Starshynova
    wrote on last edited by
    Добрий день. Можливо, хтось заповнював заявку на допомогу для новоприбулої дитини, але як опікун? Як це робити? Які документи потрібно загрузити? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    _ Yevhen _
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Шукаєте репетитора з англійської мови для себе або своєї дитини? Мене звати Євген, і я тут щоб допомогти! 📚 Я надаю індивідуальні заняття онлайн для дітей та дорослих, де головний акцент - це якісна граматика та практика усного спілкування. 💬 Безкоштовне пробне заняття - це відмінна можливість ознайомитися зі мною та форматом наших занять. Отримайте перше враження про мене та атмосферу на заняттях! 📝 Якщо Вас зацікавила дана інформація, звертайтеся до мене у дірект, і я з радістю відповім на всі Ваші запитання✨
    1 Reply Last reply
    0
  • t6564792805T Offline
    t6564792805T Offline
    Назар
    wrote on last edited by
    Вітаю! Мене звати Софія! Я представляю репетиторський центр NovaШкола 👋 Допомагаємо дітям з: 📍Вивченням німецької, або/та англійської мови 📍Покращення оцінок зі шкільних предметів (математика, українська мова та література, історія України, хімія 📍Підготовка до НМТ (ЗНО), олімпіад, контрольних робіт 📍Виконання домашніх завдань Уроки проходять в онлайн форматі Перший повноцінний урок безкоштовно! Для запису пишуть в особисті)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen Dzhamiliev
    wrote on last edited by
    Данная компания нанимает на работу. Фото сделано с рабочей машины. Какая именно работа - не в курсе. Согласно информации в Google офис компании находится не в Калгари.
    1 Reply Last reply
    0
  • t824249617T Offline
    t824249617T Offline
    Юлия Малова
    wrote on last edited by
    Добрий день, надаю послуги перевезення, меблі, речі, та інше☺️ За деталями в особисті або за номером 8257471321 Денис Дякую 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t5858448865T Offline
    t5858448865T Offline
    Artur
    wrote on last edited by
    всім доброго ранку, збираємося в п'ятницю і суботу на хайкінг в Банф на гондолу, цей чудовий похід зазвичай дає можливість отримати чудову, помірну кардіо навантаження і помилуватися видами відкриваються з вершини, другий трип більш лайтовий-банф-відвідування печери і купальні! старт о 7 ранку, повернення приблизно 6-7 вечора
    1 Reply Last reply
    0
  • t999208811T Offline
    t999208811T Offline
    Богдан Коцюр
    wrote on last edited by
    Доброго дня шановна громада, шукаю роботу готовий працювати вже сьогодні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t529019507T Offline
    t529019507T Offline
    Oleksandr Lysenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть контакти україномовного/російськомовного зубного лікаря, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5469428962T Offline
    t5469428962T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет) В поиске соседей для совместной аренды жилья в центре ) Так же рассмотрю вариант комнату в высотки
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Тетяна Сімак надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 755 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags