Ukrainian Calgary
-
Только учти что автомата у тебя не будет, только твоя уже и так пробитая башка
-
А давай если сможешь дебила кусок
-
Напишите потом результат))) Переживаю как за себя)
-
Якщо у нього є фотка з автоматом, з чого вирішили що він вояка??? Зфоткатися зара може будь-хто, ті ж самі волонтери
-
Сцишся, гнида їбана? Якщо колись зустрінемся, я тобі на твому їбалі особисто залишу пожиттєве нагадування про кожного, хто там був, і хто там є.
-
А я думал уже ничего не украсит вечер буднего дня
-
А тут до сих пор продолжается?!
-
Погрожуєш, зйобок?
-
50 кг ярости😂
-
Ты сейчас на депортацию себе наговоришь. Это прямая угроза была. Зря получается Тису переплывал😁
-
женя, а ви в курсі того, що всі лайки які ви наразі вживаєте, то є російські слова?) Те що ви одну букву заміняєте на українську, не змінює походження російського мату)
-
Интереснее всего,что Православная Пасха 5го мая. А тут ссорятся истинные украинцы за куличи к католической Пасхе...когда вы уже все домой уедете?)
-
Так что бы всем было спокойно, владелец телеграмма с россии если на то пошло
-
Всім привіт , друзі під скажіть до коли Дійсні бенефіти медичні ?
-
Ще раз спробуй мене здивувати. Цього разу не вийшло
-
Якби ти хоч трохи був настільки розумним, яким намагаєшся здатись, ти б зрозумів, що ця дівчина-звичайна русня. Любиш русню?
-
Да, точно, нужно жене еще про Пашу Дурова напомнить)
-
Да я до вас знайшов більше претензій ніж ви до дівчини за кулічі)) А головне, те що ви щирий українець так жваво показуєте свою культуру. А ще начебто військовий, так сказати цвіт нації. А вкриваєте всіх матом, та до дівчини причепилися.
-
На сам перед ми з вами женя не знайомі, тому з етикету ви повинні до мене на Ви звертатися. По друге, я так же с восточной части Украины, и я владею прекрасно двумя языками. И то что я владею двумя языками меня это делает не украинцем?
-
Москалі може і називали
30 Jan 2023, 02:45
27420/36811
about 14 hours ago