Ukrainian Calgary
-
Всім привіт , друзі під скажіть до коли Дійсні бенефіти медичні ?
-
Да, точно, нужно жене еще про Пашу Дурова напомнить)
-
Да я до вас знайшов більше претензій ніж ви до дівчини за кулічі)) А головне, те що ви щирий українець так жваво показуєте свою культуру. А ще начебто військовий, так сказати цвіт нації. А вкриваєте всіх матом, та до дівчини причепилися.
-
На сам перед ми з вами женя не знайомі, тому з етикету ви повинні до мене на Ви звертатися. По друге, я так же с восточной части Украины, и я владею прекрасно двумя языками. И то что я владею двумя языками меня это делает не украинцем?
-
В Кривому Розі називали пасочки кулічіками👀
-
Ти по суті пиши, а не спригуй на мовне питання. Я теж з російськомовної сім'ї. Що це змінює? Ніколи жителі України не називали паску кулічами. Ще раз повторю, для особливо обдарованих, ніколи! Ні на сході, ні в центрі, ні на заході, ні будь де. На цьому, думаю, час мені перестати витрачати свій час на різного роду русню, ждунів і їм співчуваючих.
-
А з вами на фронті всі україномовні були? Чи російськомовних там не має.. смішно чути..
-
Я з Кривого Рогу. З Социку. Не чула про кулічі. Паски завжди пасками називали :) Взагалі про "кулічі" з інтернету взнала. Із жарту типу: "В нас "паски", а "кулічі", це те, що робить Сірко під забором" Цікаво, що з одного міста, але різні назви великодньої випічки. Р.S. Написано НЕ для срачу.
-
Я з Харківа , що в селах що в місті у нас " Пасками " їх називають ))...і я нічого не маю проти російськомовних громадян України еслі шо))