Ukrainian Calgary
-
Уже сходила и занесли инфекцию, поэтому хочу к нашему врачу попасть
-
🔴Привіт)🙌🏼 Займаюсь ремонтом КОМП'ЮТЕРІВ ТА НОУТБУКІВ У Калгарі! Також можу здійснювати роботу на місці. • Відновлення даних 💽 • Технічна очистка та заміна термопасти • Ремонт/Оновлення/Заміна/Встановлення програмного забезпечення • Заміна обладнання 📀⌨️ • Збираю повністю новий ПК (ігровий або для роботи)💻 •Підбір ПК або ноутбука за потребами (Б/у– Нові)👨💻 • Діагностика пк/ноутбука за домовленістю 🔥 • Встановлення Windows 👨💻 • Встановлення безстрокової Microsoft 365+Adobe (10pragrams) - Виклик на місце (до вас до дому)-20 $
-
Добрий день , хто допоможе написати резюме?
-
Привіт 🤗 Допоможемо вам заговорити англійською для подорожей, роботи 🇬🇧 пишіть в особисті
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста кто знает, для медосмотра нужно только сдать кровь с вены и пройти рентген ? я правильно понимаю ?
-
Всем привет, кто-то брал кредит в банке neo ?, нормальные ли там условия как быстро получили деньги, какой процент нужно отдать?
-
*Продовжені* Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний звʼязок від TELUS для нових користувачів На разі можна отримати Домашній інтернет 1gig / без оплати за підключення - $65 в місяць та до 2 місяців безкоштовно (якщо разом із TV) тоді до 5 місяців безкоштовно 💻 Мобільний Звʼязок📱 Telus 100GB 5G+ Ціна в місяць $40 для 1 людини / $32.5 для двох / $30 для трьох та $25 для 4 людей Koodo $34 - 50GB 5G Та інші варіанти сервісу Більш детальніше - звертайтесь в dm 📪
-
Так, вилітала знайома - коли поверталася перміт не питали; діючий. Вилітав та повертався чоловік - питали перміт, з собою не було; діючий; інспектор сказав що наступного разу потрібно мати з собою, щоб уникнути різного роду питань, фото документа не підходить.
-
Привіт Підкажіть, де можна в центрі (біля сервісу Канади) купити карточку мобільного оператору?
-
Спасибі