Ukrainian Calgary
-
Дякую за відповідь!
-
Lease takeover 1 bedroom apartment із видом на гори та Даунтаун. Зупинка С-train Downtown West Kirby Station, комплекс Eleven. Заселення з 1.05, оренда до 30.11 з можливістю подовжити 24 поверх, в апартаментах є плита, духовка, мікрохвильовка, холодильник, посудомийка, пральна та сушильна машини. Pet friendly В будинку також є fitness centre, reading room, yoga room, lounge zone, BBQ zone, pet spa and pet area. 1650$ включаючи всі utilities, окрім світла та інтернету + damage deposit також 1650$ Паркінг 175$/місяць
-
Доброго дня всім шукаю роботу для батьків вони мають 1 рік досвіду на складах в Польщі англійської мови не знаю може хтось знає де якась робота буду вдячний за допомогу. Тато має права та машину.
-
Добрий день.Шукаю ремонтників посудомийних машин та бойлерів.Може хтось знає контакти?
-
Хто ходив на массаж по бенефітах від роботодавця? Порадьте будь ласка який салон там де працюють з бенефітами, дякую!
-
-
Анастасия надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 866 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня . Можливо хтось летить рейсом Калгарі - Франкфурт- Варшава 12го квітня о 17.00 Відгукніться , будь ласка . Шукаю компанію для мами ) Дякую