Всім привіт! Шукаю дорослих відповідальних студентів з рівнями А1 (beginner) та B1 , щоб об‘єднатись в пари з моїми діючими учнями 🇺🇸
Мій досвід : мене звати Іванна і за моїми плечима вже 3+ роки досвіду викладання, ступінь бакалавра з англійської філології і величезна кількість пройдених курсів по підвищенню кваліфікації 👩🏻🎓
Кому підійдуть заняття в парі?
- у вас є мовний бар‘єр та страх робити помилки,
-вам не вистачає мотивації та дисципліни займатись індивідуально, оскільки займатись в парі буде значно цікавіше 👯,
- вам набридли одноманітні заняття без достатньої кількості мовної практики.
На заняттях в парі у вас буде можливість навчатись більш динамічно, інтерактивно та головне - регулярно 📎
На своїх заняттях я приділяю дуже багато уваги розмовній практиці. Тому вже з перших занятть ми будемо створювати міні-діалоги та обговорювати важливі побутові теми (навіть якщо ви beginner)
Також, саме завдяки навчанню в парі ви зможете краще розвинути навички, необхідні для побудови діалогу (реагування на слова співрозмовника, створення питань, уточнення та ін).
Також, щоб ефективніше вивчати лексику, ми використовуємо додаток Quizlet, в якому я додаю нову лексику окремо для кожної групи/пари. Це супер зручно для регулярного повторення та вивчення слів 🙂
💵💵Вартість уроку - 18CAD
Напишіть мені в особисті, щоб безоплатно протестувати ваш рівень знань та підібрати комфортну пару🌸