Ukrainian Calgary
-
Ви можете скачати додаток «факс» на свій мобільний телефон. Він працює так-само як і звичайний, виповнюється ті самі функції
-
Ищу подработку на стройке за кеш на выходные или после 4pm в будние. Если кто-то на стройке работает и есть контакты поделитесь пожалуйста.
-
Привіт спільното . З 1 травня Здається 3-х кімнатний бейсмент у звязку з переїздом . Мебльований. Район Sandstone Valley. 1800+ ком послуги ~200. Все що придбали ( посуд , господарські товари , постільна білизна та ін.) за прийнятну ціну . Пишіть в особисті
-
Всім привіт! Шукаю дорослих відповідальних студентів з рівнями А1 (beginner) та B1 , щоб об‘єднатись в пари з моїми діючими учнями 🇺🇸 Мій досвід : мене звати Іванна і за моїми плечима вже 3+ роки досвіду викладання, ступінь бакалавра з англійської філології і величезна кількість пройдених курсів по підвищенню кваліфікації 👩🏻🎓 Кому підійдуть заняття в парі? - у вас є мовний бар‘єр та страх робити помилки, -вам не вистачає мотивації та дисципліни займатись індивідуально, оскільки займатись в парі буде значно цікавіше 👯, - вам набридли одноманітні заняття без достатньої кількості мовної практики. На заняттях в парі у вас буде можливість навчатись більш динамічно, інтерактивно та головне - регулярно 📎 На своїх заняттях я приділяю дуже багато уваги розмовній практиці. Тому вже з перших занятть ми будемо створювати міні-діалоги та обговорювати важливі побутові теми (навіть якщо ви beginner) Також, саме завдяки навчанню в парі ви зможете краще розвинути навички, необхідні для побудови діалогу (реагування на слова співрозмовника, створення питань, уточнення та ін). Також, щоб ефективніше вивчати лексику, ми використовуємо додаток Quizlet, в якому я додаю нову лексику окремо для кожної групи/пари. Це супер зручно для регулярного повторення та вивчення слів 🙂 💵💵Вартість уроку - 18CAD Напишіть мені в особисті, щоб безоплатно протестувати ваш рівень знань та підібрати комфортну пару🌸
-
Є в будь-якому супермаркеті, але в Costco ніби вигідніше. Користуюсь стандартним порошком і задоволена. Є ще для різних типів речей і є як пшикалка. Також кажуть хороше)
-
Девочки , Калгари ! Нужна модель на наращивание ресниц Локация - downtown☺️❤️ Цена - 20$
-
Привіт всім. Ми з чоловіком знімаємо квартиру на останньому третьому поверсі. Над нашою квартирою стоїть витяжка на 12 квартир, яка працює 24/7. У нас в квартирі постійний шум, який тисне на голову. Тільки на вулиці нам стає краще. Ми вже звертались до керівництва дому, але вони кажуть що не можуть не чого зробити. Може хтось щось порадити, щоб хоть наніч виключали. Може є якісь закони. Буду вдячна за відповідь.
-
LuckyForever надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 870 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Добрий вечір,пропоную послуги прибирання ✅ -регулярне прибирання -одноразове прибирання 🧹 Маю свою діючу хімію✅пилосос✅і все що треба для прибирання✅ Маю багато задоволених клієнтів ✅ При потребі можу виписати чек ✅
-
Shob надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 871 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Привет! Кто уже подавал на PR? Подскажите что нужно для этого? Какой уровень английского и какие доки ?
-
Привіт! 👋 Ми автосервіс. Autodetailing Пропонуємо вам наш спектр послуг з кузовних робіт Стапельні роботи Фарбування автомобілів в камері Рихтування Полірування кузова Покриття раптор І багато іншого... А так само, багато хто у нас запитував чи працюємо ми зі страховими. Так, ми почали працювати зі страховими. Якщо ви зацікавлені надішліть нам повідомлення або фото для оцінки. Працюємо в Калгарі 4205 17 St SE, Calgary, AB T2G 3W7 Гарного настрою