Ukrainian Calgary
-
Всім привіт! Я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Набираю групу дітей від 6 років для вивчення англійської мови. Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні та часових формах. Також можливі індивідуальні заняття. Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
Svitlana здається намагається поширити нелегальний контент. Інформація була передана до @stopCA Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
-
это когда было?
-
Всем привет, у кого-то есть Контакт человека который работает в co-operators Нужна страховка на авто
-
І файр ентрі теж
-
Рекріешен пас дали на рік
-
Роблять файр ентрі и рекріешен пас. Тілько от сьогодні їх оформила
-
Вважаю що швидко, бо знаю в сіті хол чекають в черзі по 5 годин(((
-
2 години. Це по адресу Village Square 2623 56 St. NE
-
Yevhenii надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 907 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Купила кошке,отказывается есть совсем( Для профилактики мочекаменки Покупала за 28$+такс,отдам за 20$ вес 2,27кг,ну может грамм 15 ушло на попытки уговорить попробовать! Район McKenzie,SE
-
Народ,есть у кого знакомый автоэлектрик? Поделитесь номером 😉