Ukrainian Calgary
-
Yevhenii надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 907 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Купила кошке,отказывается есть совсем( Для профилактики мочекаменки Покупала за 28$+такс,отдам за 20$ вес 2,27кг,ну может грамм 15 ушло на попытки уговорить попробовать! Район McKenzie,SE
-
Народ,есть у кого знакомый автоэлектрик? Поделитесь номером 😉
-
Спасибо 🤝
-
Ви вперше будете купувати?
-
Оформляються fair entry за бенефітною картою (в city hall можна), по ньому вже можна купувати пільговий проїзний і оформити recreation card. Recreation card вже дає пільги на музеї, зоо, центри дозвілля і т.п.
-
Привіт, я барбер з досвідом 1рік, ✂️💇♂️ для поповнення портфоліо і відпрацювання швидкості запрошую на стрижки по зниженій ціні, з 8.04 по 12.04 будь-яка стрижка 15$ Салон в районі Country Hills
-
Продаю свой инструмент, всё в хорошем состоянии, можно по отдельности. Звоните 368 999 90 10.
-
Добрий день✨ Приймаю замовлення на міні-великодні пасочки🐰🧁 На фото приклад прикрашених виробів, але можна зробити за вашим бажанням🪺 Не втратьте можливість порадувати себе та своїх близьких цими чарівними ласощами! Замовляйте міні-великодні паски прямо зараз🐰🌷
-
Доброго дня Продам кошенятко, вік 1 місяць Мама британка тато перс Якщо цікаво пишіть в особисті
-
Доброго дня , чи є тут хтось хто займається ремонтом айфонів ?
-
Всіх вітаю! ! Мене звати Крістіна , я перукар-колорист з багаторічним досвідом. На даний час проживаю і працюю в Калгарі. Запрошую всіх бажаючих на: Стрижки жіночі, чоловічі, дитячі. Фарбування волосся, в тому числі складні техніки: Airtouch, Shatush,Balayage, Highlights, мелірування. За консультацією пишіть в Instagram( ak_kristya ) або в приватні повідомлення
-
Привіт, хто може порадити банк де можна відкрити кредитку? Мій бмо відмовили
-
Дякс!