Ukrainian Calgary
-
Щоб можливо було б прочитати молитву!!! Так, як ви не читали ПДР Альберти.
-
Піти чи подзвонити в registry (якщо не помиляюсь)
-
Хай. Мені б колонку )
-
Здравствуйте. Хочу поделиться с вами контактами ответственного надёжного и недорогого мастера по ремонту автомобилей. Он помог мне, поможет и вам. Делает быстро, качественно и в срок. Покраска, кузовные работы, в скором времени он сможет предложить ремонт двигателей. Зовут его Гани. Говорит на русском.. Ремонтом автомобилей занимается более 10 лет. В том числе делает инспекцию. Удачи всем!
-
Привіт Яким ви тут домашнім інтернетом користуєтесь? Чи відповідає реальна швидкість інтернету з того що обіцяють на сайті?
-
Ещё как !
-
2,5 месяца пытаюсь записаться практически ежедневно)
-
Добрий день,дівчата. Можливо хтось із вас користується косметикою HolyLand Продам два креми(мені не підійшли) використовувала рази 2 Крем з ретинолом та крем з вітаміном С Купувала один за $90,другий за $ 75. ВІДДАМ ДВА ЗА $70🌞
-
Только регистрация. И как говорят, что по живой очереди тоже не примут…
-
Всім привіт . У звязку з виїздом з Канади продаю свій автомобіль Honda Odyssey 2007 пробіг 300000тис . Коробка автомат . Комплект гуми з дисками . 7000$Торг . Пишіть в пп.
-
Доброго дня) Шукаю майстра манікюру та педикюру на оренду приміщення Район NW Більше інформації в особисті
-
Треба в Едмонтон? Маю 4 місця на 14 квітня. 25$ Старт з Калгарі вранці