Ukrainian Calgary
-
Доброго вечора! +1 (587) 966-9873 Олег
-
Здравствуйте, кто-то знает где можно взвесить автомобиль ?
-
Олександр надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 987 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Привет Ищу с кем можно снять совместное жильё Пишите будем знакомиться Есть классный вариант, арендовать можно хоть завтра Апартаменты 2 ком, элитные ЖК, вид потрясающий особенно ночью Срочно
-
Привіт всім…можливо хтось ще в Україні і планує їхати в Калгарі,або буде їхати в Україну і через деякий час повернеться в Канаду???Потрібно привезти таблетки,буду дуже вдячна)
-
Добрий день Бачив тут хтось продавав місця в консульство в Едмонтоні,відпишіть в лс пліз
-
Хтось знає як пришвидшити виготовлення закордоного паспорту? Я подалась ще 5 місяців тому він ще досі не прибув у канаду, у посольстві трубку не беруть і на емейли не відповідають.
-
Scrap Metal , Ogden Road
-
Добрий день шукаю тести для 6 категорій прав
-
Добрий день! Якщо Ви в пошуках репетитора з математики, англійської, намецької, української мови та історії України, підготовки до НМТ - пишіть в особисті повідомлення! Пробний урок - безкоштовний! Також надаємо послуги логопедії
-
Мож якісь цікаві локації
-
Підкажіть де прогулятись в Калгарі? Приїдемо на день, хотілося б подивитись місто
-
Это мне кажется просто нереально
-
Спасибо за ответ
-
Та я не собирался платить Интересно было узнать есть ли такая опция в целом А насчет незаконности - ну случается :)
-
Не платите денег этим уродам Это вообще незаконно и больше похоже на какое то кидалово,потому что при записи нужно авторизоваться через СВОЮ дию и вряд ли можно как то поменять там данные
-
Главное чтобы слот был занят
-
И там без разницы кто приходит ,как мне кажется
-
Технически запись это просто время визита в посольство
-
Всім привіт🤗 1) Ти хочеш комфортно перебувати в країні та спілкуватися з людьми? 2) Ти хочеш мати вищу заробітну плату? 3) Ти хочеш подорожувати вільно? Запрошую тебе на індивідульані заняття, щоб вільно заговорити англійською
30 Jan 2023, 02:45
28185/36378
about 4 hours ago