Ukrainian Calgary
-
Всім добрий день. Канадська родина шукає людину (ветеринара або того хто має навички в цій сфері) яка буде доглядати коней. Також по домовленості є можливість проживати на фермі. Крім цього шукають клінера, робота раз в неділю щотижня (людина сама може підібрати день неділі який їй пасує, тому що це займе до 7 годин) В обов’язки входить прибирати склад( невелике приміщення) , в будинку кімнати і т.д. Важливо мати спосіб як добиратись до ферми, так як ферма знаходиться на півночі від Калгарі (приблизно 15-20 км) Якщо вас зацікавила одна з вакансій звертатись за телефоном 403 803 61 55 Ніколь. Розмовляє англійською мовою. P.S. Була помилка в номері телефону, перепрошую за незручності.
-
Привіт, я барбер з досвідом 1рік, ✂️💇♂️ для поповнення портфоліо і відпрацювання швидкості запрошую на стрижки по зниженій ціні, з 15.04 по 20.04 будь-яка стрижка 20$ Салон в районі Country Hills
-
-
Всім привіт. Продаю свій автомобіль Honda Odyssey 2007 Пробіг 300000тис . Комплект літньої гуми з дисками . Авто в гарному стані ,сів поїхав 6950$Торг . Пишіть в пп.
-
Всім привіт. Скажіть, будь ласка, якщо хтось знає. В додатку банку на кредитній картці не оновлюється баланс вже з 12 квітня. Тобто не показує точний баланс. Чи можу я вже поповнити кредитну картку, чи треба зачекати, коли воно оновиться? Сам available credit зменшився але баланс не точний.
-
можна, головне щоб авіейбл сходився
-
Дякую)
-
Друзья, есть вакансия учителя танцев в детский сад (Калгари SE), кому актуально, пишите в лс.
-
⚜ надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 996 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
B. надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 999 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Нам повернули податки десь через 3-4 тижні після подачі. Прислали чек на пошту. Ви налаштували в особистому кабінеті прямий депозит чи чекаєте чек?
-
Тоді думаю терміни зарахування десь такі ж як отримання чека, 3-4 тижні +-