Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Nazar
    wrote on last edited by
    Мої вітання, чи хтось міняв водійські права в Альберті будучи в іншій провінції ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Саня Дудлей
    wrote on last edited by
    Продам драбинку 50$
    1 Reply Last reply
    0
  • t5883684629T Offline
    t5883684629T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Це ДУЖЕ ПОГАНА ідея, враховуючи що дуже багато українців свої права в Україні банально купили. Хто є водієм - безпроблемно може здати в теорію і практику. Як хотіли допомогти українцям - то могли б зробити тест безкоштовним.., з умовою : хто не пройшов - в подальшому може отримати права тільки після навчання в автошколі
    1 Reply Last reply
    0
  • t5883684629T Offline
    t5883684629T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    От від того і всі їхні негаразди...
    1 Reply Last reply
    0
  • t5883684629T Offline
    t5883684629T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Звичайно не нам..... Судити почнеш, як якийсь довбень з купленими правами покалічить тебе чи твоїх рідних....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nazar
    wrote on last edited by
    Там де я проживаю фактично потрібно рік-два щоб мати право самостійно їздити, стільки часу немає, тому цікавлять швидші моменти, і не нам судити купили чи не купили)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ttt
    wrote on last edited by
    Тебе забули спитати, що їм робити 😆
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ttt
    wrote on last edited by
    Та при чому тут куплені права, тут купа індусів і африканців їздять так ніби вони ще вчора крім тук-тука нічого не бачили. Китайці тоже часто їздять як перший раз. Люди яким за 70 років теж група ризику. А ти пристав до українців які (як ти думаєш) купили права і будуть їздити. Що за така неприязнь до своїх людей?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Вам для обміну потрібно в реджістрі прийти особисто ,зробити фото і т.д+ пруф оф адрес що ви мешкаєте в Альберті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nazar
    wrote on last edited by
    Він пристав до Українця з 15 річним досвідом в водінні, який сам здав на права і шукає як обміняти швидше, щоб прокормити родину….тому дякую за ваші побажання пане Тарасе, тепер для мене це імʼя як синдром
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Пруф оф адрес можна в банку зробити звісно ,але я невпевнений що знаходячись в іншій провінції вам банк видасть довідку на Альберту наприклад
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nazar
    wrote on last edited by
    Дякую за детальну відповідь)
    1 Reply Last reply
    0
  • t442554247T Offline
    t442554247T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Дамы, кто стрижет и красит, откликнитесь в ПП, если сразу скинете прайс (длинные волосы, но тут могут быть и изменения в руках профессионала)) буду безмерно благодарна (идеально район Даунтаун, но не принципиально)🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t1821123402T Offline
    t1821123402T Offline
    Anna Asmolova
    wrote on last edited by
    Здається велика 2-бедрумна квартира з двома повноцінними санвузлами в дуже гарному районі - Банківью, поруч з центром, але затишне місце (перетин 23 авеню та 16 стрит). Квартира чиста та повністю меблевана якісними меблями, велика тераса, всі вікна виходять у двір. В квартирі є повністю обладнана кухня з посудомийкою, мікрохвильовкою і холодильником, а також центральний пилосос. На криші будинку облаштована тераса загального користування з гріль зоною і місцем для відпочинку з шикарним видом на даунтаун. Будинок не великий, лише 15 квартир, також в ціну входить окреме, велике парко місце в підземному паркінгу і кладовка для зберігання речей. Зручне розташування поруч з центром, є багато магазинів та закладів, шкіл і зупинки громадського транспорту. Ідеально для великої родини або можна розділити на дві пари. Квартира доступна вже зараз. Звертайтесь за деталями в особисті. Ціна 2350 в місяць, в ціну входить все окрім інтернету і електрики, страховий депозит лише 500. Звертайтесь за деталями в особисті.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1045260188T Offline
    t1045260188T Offline
    Ірина Миронюк
    wrote on last edited by
    Всім привіт) Шукаю репетитора з англійської мови онлайн. Можна групові заняття по 2-3 людей. Згодна стати в чергу та почекати якийсь час. Наперед дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мari
    wrote on last edited by
    🌸 Привіт, КРАСОТКИ! Я Марина, і я сертифікований майстер з нарощування вій/Фарбування та корекції брів. 🌟 Моя мета - не просто створити красу, але й подарувати вам впевненість та радість щоразу, коли ви дивитесь у дзеркало. ПРОПОНУЮ: 💖 Досвід роботи 10 років; 💖 Індивідуальний підхід до кожної клієнтки; 💖 Можливість вибору: вигин, густоту, довжину та колір вій; 💖 Тривале носіння - до 6 тижнів; 💖 Здоров'я та густота натуральних вій; 🌿 Кожен момент у моїй домашній студії – це час, присвячений вам. Я створюю атмосферу довіри та затишку, щоб ви могли розслабитися та насолодитися процедурою. Тому що ваше благополуччя - моя головна турбота. 📌Чекаю Вас за адресою: 17 Ave, SW. Calgary, AB (403) 966-3505
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gang 4670
    wrote on last edited by
    Добрый день! Кто не может найти отличного СПЕЦИАЛИСТА по ресничкам в Калгари, тому могу порекомендовать реального мастера! Высочайшее качество за низкую цену!. Пишите, интересуйтесь какие услуги по каким ценам.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1933412997T Offline
    t1933412997T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Вітаю, я з командою займаємось підготовкою до CELPIP та IELTS. Звертайтеся якщо хочете підготуватися до тестів 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    Я не могу найти отличного специалиста)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gang 4670
    wrote on last edited by
    Добрый день! Кто не может найти отличного СПЕЦИАЛИСТА по ресничкам в Калгари, тому могу порекомендовать реального мастера! Высочайшее качество за низкую цену!. Пишите, интересуйтесь какие услуги по каким ценам.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags