Ukrainian Calgary
-
Доброго вечора , терміново продаю два матраци Ikea, .стіл і два крісла теж Ikea.Стан -нових ,ціна Стіл і два крісла 350 дол Ціна 1 матрацу 400
-
Какие магазины электроники есть в Калгари? где рекомендуете посмотреть компьютерную технику?
-
Добрий день, пропоную послуги перевезення📦🛻 • Переїзд 1 bedroom 🏘️ • Перевезення меблів та особистих речей 🛋️ • Доставка з Marketplace 🛒 • Перевезення буд-матеріалів🪜 • Ліквідація сміття 🚮 За детальною інформацією звертайтесь в особисті або за номером телефону😉 587 585 7711 Олександр
-
Зараз моя компанія наймає працівників з дому 🏡 все ще наймає!!!! Залишилося кілька віддалених вакансій для представника служби підтримки клієнтів, агента з введення даних та агента з розміщення ринків! Заробляйте додатково $700-$1000 щотижня поза вашою поточною кар'єрою! Є також можливості повного робочого дня! платне навчання 18 + спонсоровані державними ліцензійними можливостями подорожей ЧУДОВО ДЛЯ ДОРОСЛИХ МОЛОДИХ ТА ПЕНСІОНЕРІВ! Щоб отримати додаткову інформацію, напишіть коментар або повідомте мені в папку Inbox ТІЛЬКИ СЕРЙОЗНІ ЗАПИТАННЯ!!!
-
Продам игровой ноутбук lenovo i5 9300h gtx 1650. Покупался ребенку, для игр еще в Киеве, сейчас у него компьютер поэтому лежит без дела. На украинско-английской клавиатуре, что тоже не мало важно. Характеристика: 1 681 15,6-дюймовый FHD (1920 X 1080) IPS-дисплей, процессор Intel Core i5-9300H, 8 ГБ оперативной памяти DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1650, Windows 10, 81LK00HDUS, черный. Цена 700$ Торг уместен)
-
Перездамо свій контракт на квартиру 1 bedroom, Район Kingsland Розташування супер, сітрейн за 10 хвилин херітедж , поруч є автобусні зупинки. Та 10 хвилин до торгового центру Чінук Ціна за місяць 1700$, в цю суму включено опалення та вода . Є кімната для відпочинку Підземний паркінг, 120 $ в місяць Заїзд з 1 червня Security deposit, фото та інше можемо обговорити в пп
-
ребята я получила письмо рикриейшн и фейр ентри, но хочу зделать карточки с фото где єто зделать, я уже забыла?
-
Доброго дня! Можливо тут є репетитор французької?
-
Всім привіт! Тарифні плани сьогодні. $34 - 20 ГБ $44 - 60 ГБ Вже з Fido? $35 - 75 ГБ 📱 Samsung S23 FE $0/міс Вже з Koodo? $45 - 100 ГБ + аксесуари в 🎁 📱Samsung S24 Ultra всего за $1200 + безпровідні навушники 🎁 Деталі в особистих або приходьте 3625 Shaganappi Trail NW WOW mobile boutique