Ukrainian Calgary
-
Мені друзі, що живуть тут 10 років порекомендували не робити яскравих резюме, тим паче з фото чи багато контактних данних, оскільки тут трохи інший підхід в наймі Білий лист, опис важливіший за форму, без фото, без віку
-
Привіт всім! Чи в когось було таке при подавані на 3кCAD?
-
В мене теж таке було. Треба вказати контакті дані людей, які можуть за вас поручитися ( колега з попередньої роботи, супервайзер чи менеджер, канадці, які вас знають. (Ім’я, прізвище, електронна адреса, номер телефон і ким людина вам приходиться, скільки років ви знайомі)
-
Це значить, що Ворк премії ще не підтягнувся в систему Спробуйте завтра
-
Напевно може, але потрібен буде ще апостиль (завірений нотаріально переклад) Але гарантую, що в Канаді саме так
-
Всем привет! А в каком банке лучше открывать счет? Есть какой-нибудь аналог моно, с крутым мобильным приложением, где все просто и понятно?)
-
Є такий додаток, про крутість і зручність моно не сподівайтесь 😂 Але також безкоштовне обслуговування, відділень немає Tangerine
-
спасибо)
-
Привіт, я шукаю чесного працівника, який займатиметься орендою, чи публікуєте ви нерухомість у деяких соціальних мережах, напишіть мені, щоб дізнатися більше КОМПАНІЯ: ПЕРШИЙ КЛЮЧ БУДИНОК! Сума виплати: 500$ Час роботи: 2/3 години роботи Тип вакансії: РАБОТА ФРІЛАНСЕР!
-
Дзвоніть їм за тим номером та внесіть канадську адресу. Нам поки кожного не змінили по телефону (в базі в них українська) - не пускало
-
Good day everyone! We are a family from Ukraine. I am Alyona, 36 years old, my husband Yury is 43 years old, and our son Timur is 11 years old. My family and I are arriving in Calgary on April 25th. We need housing!!! Perhaps someone can provide us with shelter for the first time, we are also ready to rent housing, we will consider all options. Thank you all so much for any help. We are looking forward to meeting the beautiful country. It's interesting that she is also waiting for us like this...🤔🥰
-
Доброго дня, шукаємо хатку на початок квітня, зараз зняли бейсмент на три тижні! може хтось виїзджає, буду дуже вдячний за будь яку інформацію! Всім гарного дня !
-
Добрий день Я з двома дітками прилітаю в Калгарі 24 березня Шукаю житло за помірну плату Можливо ще мама з дітьми шукає житло (розглядаю також варіанти разом винаймати)