Ukrainian Calgary
-
Доброго дня У звʼязку з переїздом Перездаємо свій контракт на квартиру 1 bedroom ( Ви підписуєте новий ) з 1 червня ( можливо трошки раніше). Дуже тихий і спокійний район- 27Ave SW. По домовленості можемо залишити деякі меблі. Ціна 1650$, разовий депозит 1000$ За більш детальнішою інформацією пишіть в ПП
-
Доброго дня У звʼязку з переїздом Перездаємо свій контракт на квартиру 1 bedroom ( Ви підписуєте новий ) з 1 червня ( можливо трошки раніше). Дуже тихий і спокійний район- 27Ave SW. По домовленості можемо залишити деякі меблі. Ціна 1650$, разовий депозит 1000$ За більш детальнішою інформацією пишіть в ПП
-
Всем привет! Меня зовут Мария, я учитель английского языка с 5 летним стажем работы и сертификатом TESOL. У меня освободилось одно место на подготовку к CELPIP. (Обеденное или утреннее время). Пишите в личные сообщения, если заинтересованы, буду рада ответить на все вопросы 🙏🏻
-
Обновлені актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний звʼязок від TELUS - Домашній інтернет 1000мбит - Безлімітний - Підключення безкоштовно - Ціна на місяць $65 - До двох перших місяців безкоштовно NEW Мобільний Звʼязок📱 - Telus 200GB 5G+ - Безлімітний - Без контракту - Номер телефону можна зберегти ваш - Ціна в місяць $59 для 1 людини / $54 для двох / $49 для трьох / $44 для 4 - Також безкоштовна підписка на Disney+ на цілий рік Та інші варіанти сервісу Більш детальніше - звертайтесь в dm 📪
-
Привет группа) есть рекомендация хороших ребят автомехаников, я так понимаю тут нельзя кидать рекламу? Если что обращайтесь в личку. Это не реклама за деньги, это лично проверенные ребята, легально делающие хорошо свою работу.
-
Lease transfer Hyundai Elantra 2023 (essential) Двигун 2.0л. Пробіг 4500км. Авто в ідеальному стані Доброго дня, ми шукаємо людину, якій потрібне авто і хто розглядає лізинг. Віддаємо наше авто у звʼязку з можливим переїздом в іншу країну. Пропонуємо переоформити наш лізинг на себе за гарних умов. Початок лізингу був 28 серпня, на даний момент сплачено 4031 (252 долари кожні два тижні) і 2000 downpayment. Від вас треба тільки 650 доларів fee за переоформлення, так сказав ділершип. І так само, як я написав вище, обовʼязкова оплата 252 долари раз на два тижні (504 долари в місяць). За більш детальнішою інформацією пишіть в особисті повідомлення.