Ukrainian Calgary
-
Я майстер бровіст із міста Калгарі чекаю вас на ламінування, фарбування, корекцію брів На перший візит знижка -5$ на будь-яку процедуру💸 Інст: _didi_brows_ 🤍 там же можна побачити більше робіт 📍 4723 1 St SW Запис в дірект📩
-
Продам за 90 cad зволожувач повітря, куплявся за 150
-
Продам монітор Dell 23” в дуже хорошому стані , все працює відмінно . 50$ Район SE
-
Добрий день, пропоную послуги перевезення📦🛻 • Переїзд 1 bedroom 🏘️ • Перевезення меблів та особистих речей 🛋️ • Доставка з Marketplace 🛒 • Перевезення буд-матеріалів🪜 • Ліквідація сміття 🚮 За детальною інформацією звертайтесь в особисті або за номером телефону😉 587 585 7711 Олександр
-
О, дякую!🙏🏻
-
Привіт, є оглядовий майданчик з вільним доступом у «Platform Calgary» на 9 Ave SE (біля бібліотеки багатоповерхова парковка). Також знімають часто у «High Park» на 10 Ave SW (біля Tower),там наче теж вільний вхід
-
Всем добрый вечер. Мне нужно снять видео на крыше какой-нибудь высотки. Напишите пожалуйста, если кто знает в каком здании есть свободный выход на крышу или открытую площадку, может не на самом верху, но главное чтобы высоко. Возможно, кто-то живет в даунтауне и у вас в такое есть. Благодарю🙏🏻
-
Всім привіт. Шукаю роботу, Калгарі. Є опит на будівництві, в Канаді працював fence installer (встановлення парканів) 4 місяці. Є опит роботи з гіпсокартоном. Доволі креативний і бистро навчаюся новій роботі. Дякую) Full-time, Part-time, підробіток на день. Розгляну любі пропозиції
-
!!! Шукаємо друзів !!! Будемо раді новим знайомствам !!! Я гадаю багато дітей які сюди приїхали сумують дома як і моя донька. Пропоную зібратися у вихідні познайомитися та весело провести час у fish creek park або іншій локації.🎾🎲🎉 Ці вихідні не дуже гарна погода, можемо зустрітися в бібліотеці. Слідуючі вихідні можемо посмажити м'ясо та пограти на природі.🍔🥩🥓 Організацію беремо на себе) Про нас 😻 Доньці 12 років, мені 32 проживаємо в районі Махогані! Добавляйтеся в групу: ✅️ Будем рады знакомству! ----Язык, вероисповеданий, цвет кожи значения не имеют. Категорически против курения и алкоголя.---
-
В продажі є КОСИ НА РЕЗИНОЧКАХ🥰 Якщо ви хочете косички для своєї маленької принцеси, але вас лякає час плетіння, вага комплекту чи термін адаптації, то КОСИ НА РЕЗИНЦІ ідеальний варіант для вас і вашої донечки😍 ▫️яскраві ▫️невагомі ▫️легкі у догляді та кріпленні ❗️❗️❗️ РУЧНА РОБОТА ❗️❗️❗️