Ukrainian Calgary
-
Смог можливий
-
На це також потрібно звернути увагу
-
Так еще и надо смотреть нет ли смога в банфе или где либо еще
-
За решту не знаю
-
Але зараз немає сенсу їхати. Бо ще озера в снігу і льоду. Ми були на початку травня. То озеро Лейк Луїза в снігу було
-
Я ж кажу. У мене досвіду немає. Я там не була. Це люди рекомендували які там були . Якщо сам вʼїзд в Банфф платний. То можливо і місце в кемпінгу буде платно
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Всем привет, кто занимаеться полировкой фар?
-
Ми написали що то не наша вина, а що вони вже вирішать 🤷😔
-
Пишіть в підтримку airbnb і пояснюйте ситуацію
-
Найнесправедливіше те, що це не ми поламали. На момент виїзду все було добре
-
Якщо це ви зламали (хай в 2 тижні тому) сплатіть. Але щось мені підказує що не ви. Що якщо написати в підтримку самого бнб, типу жуліки скамлять ітд ітп Але якщо раптом це ви - сплатіть.
-
Інтернет каже що вони всі платні Це крім того що пасс в сам Ананаскім тре купляти
-
В декатлоні 50 долл Повернути не можна Продається лише після заповнення анкети
-
Те саме питав
-
Доброго дня, підкажіть, хтось стикався з Airbnb? Ми з'їхали з орендованої квартири 1.05, а сьогодні 15.05 нам вислали фото пошкоджень і що зламаний душ. Виставили чек на 300$. Що нам робити в такому випадку?
-
Spray Valley Provincial Park - Kananaskis Country. Десь в цьому парку є кемпінг. І там де Johnston Canyon. Там точно є. Бачила знак. Типу місце для кемпінгу. А так їх впринципі багато. Потрібно лише знати яке найкраще. Я не порекомендую яке найкраще. Не було такого досвіду
-
Усім привіт, шукаю на працю body mechanic, можливо part time. Напишіть у пп
-
Сразу спрей от Медведей покупайте.
-
Порадьте місце для кемпінгу з палаткою, щоб гори теж подивитис. Дякую.
30 Jan 2023, 02:45
about 13 hours ago