Ukrainian Calgary
-
Кленовый сироп
-
А если сразу в багаж положить? Там же не проверяют как ручную кладь
-
У них специфическая мода, можно подарить шмот как у канадских бомжей
-
У мене є 3мл 25мм
-
Из ручной нужно доставать Лимит литр по 100 мл Если бутылка больше 100- в мусор Может отличаться для отдельных авиалинией,но в основном такие правила
-
в зареєстрований багаж можете класти скільки влізе
-
із ручної кладі треба теж витягувати її то вручну не перевіряють, але якщо не помиляюсь то теж через сканер проходить. Але можете ще перевірити інформацію велику кількість рідини можна класти у зареєстрований багаж. На ручну кладь+ рюкзак є ліміти
-
таке не можна перезити за межі канади
-
я вже двічі літала із Калгарі в Європу одного разу вже викидувала два маленьких кленових сиропи і шампунь. Бо просто не вміщались
-
але їм потім все одного скільки у тебе баночок із мілімітражем (до 100). Головне щоб вони стались всі у пакетик, що вам дадуть
-
тебе 5 лет??? все спокойно возят что им нужно и куда нужно, слово нельзя это для npc
-
✅Поможем Купить Автомобиль с Аукционов Закрытых, выгода 25-40% 👍 - Доставим в любой штат 🇺🇸 - Все Авто в отличном состоянии Clean Title 👌 Пишите добавим на Канал 🚘
-
Npc,нацель свою энергию лучше на поиск репетитора :)
-
Доброго дня, в кого є гривні на карті ? Віддам САD
-
ну а кто думает что нельзя провезти что-то через границу колоний? это легко, нельзя это прошивка НПС, им там наставили программ, и если с НПС поговорить то услышиш такую чушь, хочешь я тебе видео скину как мне НПС обьясняет какуюто херь ??? давай я тебе пару вопросов простых задам, и ты через минуту сольешся и начнешь кипеть так как перегреется кабина, спорим???
-
У меня для тебя есть тогда деловое предложение. Нужно в Мексику слетать, встретится с кое какими человечками которые тебе дадут пару сумок. Привезешь их сюда и будем миллионерами😎
-
Добрий вечір. Продам деякі свої речі з причини не потрібності. Піджаки нові, жодного разу не вдягнула, є підплічники. Кофта одіта 1 раз, разом зі брюками. Взуття також по 1 разу. Розмір одягу М, може бути на невелику Л Взуття 9-9.5 Вартість на фото, забирати Даунтаун
-
Куплю зволожувач повітря
-
Доброго вечора, які документи потрібно мати щоб забрати закордрнний паспорт в едмонтоні?
-
Всім привіт)) Хтось розуміється на Registered Retirement Savings Plan? Я можу ці кошти отримати чи я маю їх сплатити? Чи вони просто мають лежати до пенсії?
30 Jan 2023, 02:45
Post 29592 of 36140
about 5 hours ago