Ukrainian Calgary
-
Добрий вечір! Сьогодні їздила з донькою на інтерв’ю щоб записатись в католицьку початкову школу. Розраховувала що ми потрапимо в найближчу до нас, але сказали що «наша» школа знаходиться 20 км від нас 😳. School bus буде забирати приблизно через 2 тижні, а в понеділок вже можна починати заняття. Дитина в 1-му класі. В когось була схожа ситуація, що так віддалено школа? Що можна змінити?
-
Привіт всім! Шукаю роботу майстра манікюру. Маю досвід 2 роки. Моя сторінка з роботами instagram.com/sha_nail_salon?igshid=YmMyMTA2M2Y= Також працювала вчителем початкових класів, вчителем фінансової грамотності та англійської мови в садочку понад 5 років. Маю резюме двома мовами.
-
Можливо хтось знає чи треа реєструватись на ярмарку вакансій ?
-
Может есть кто может помочь, лечу 23 марта (23.03.23) Франкфурт-Калгари 13.30 мне нужен 1 человек, на которого я зарезервирую кота, я лечу со вторым.. У меня всё было и знакомая, и кот на нее зарезервирован, но у неё не получается лететь😭 Срочно нужен человек, на которого нет резервации животного в салоне #ищу попутчика . Заплачу
-
Не треба! Жива черга.
-
Так, але в банку курсу не завжди нормальний
-
По якому курсу? Та яка максимальна сумма обміну?
-
З чоловіком за два дні обходили весь NW. Всі були без тварин. Шукайте ближче до NE. На rentfaster є багато пропозицій, але найкраще ще дзвонити.
-
Привіт шукаю роботу, англійська B2
-
А для чего? Типу в мене обмеження на роботу вчителем і роботу з дітьми. Я й не планую
-
Це вище питали, медогляд потрібно зробити впродовж 90 днів як в Україні і на будь-якій роботі, завод, фабрика, вчитель та інші. - це просто як профілактика що в вас нема гепатиту, туберкульозу, чи ще якоїсь хвороби яка може передаватись. Це робили всюди, тут це підтримують за рахунок ворк перміту, чи можуть його анулювати після 90 днів як ви не пройшли медогляд інше питання
-
А де можна офіційно побачити цю вимогу? Модете поділитись посиланням?