Ukrainian Calgary
-
Дякую
-
Добрий день, пропоную послуги перевезення📦🛻 • Переїзд 1 bedroom 🏘️ • Перевезення меблів та особистих речей 🛋️ • Доставка з Marketplace 🛒 • Перевезення буд-матеріалів🪜 • Ліквідація сміття 🚮 За детальною інформацією звертайтесь в особисті або за номером телефону😉 +1 587 585 7711 Олександр
-
Здравствуйте. Сдается комната в бейсманте . Хороший , большой теплый дом . Рядом магазины , автобусная остановка и школа . По адресу 88 Sherwood Sq NW Calgary AB T3R 0R9 Canada Цена 850 $ В стоимость входят коммунальные услуги, мебель и интернет.
-
Всім привіт! Можливо хтось знає скажіть будьласка ) Де в Калгарі рівняють диски на авто?
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, де в Калгарі можна купити дитині велосипед?
-
Once upon a child та в деяких WINs бачила
-
Привіт! Ми знайшли непоганий варіант на маркетплейсі у фейсбуці.
-
Всем привет и хорошего дня😉кто сможет подстричь газон (не бесплатно)Спасибо за ответ
-
Загальні універсальні поради Зайдіть в декатлоні, там нові доволі непогані ровери від 150 (для дітей 4-6, а також модель для 7-9)
-
Привіт Все вже відповіли Додам. На ФБ можна навіть безкоштовно Але майте на увазі. Одна нова покришка коштує щонайменше 20 доларів. Кейбл + хаусінг 5-7 за штуку Колодки від 5 за пару Година роботи майстра від 50 Ремонт вісімок і взагалі колеса від 50 Тобто я про те що безкоштовний вельчик обслужити може одразу ще + 50 стати легко. То краще берить такий що нічого цього не потребує І не берить зовсім погані бренди типу суперсайкл ітд Напишіть мені вік та зріст дитини, я можу порадити щось більш конкретно.
-
Це зараз
-
Питання Чи є тут хто любить і катає вельчиком?) Шукаю зацікавлених і співчуваючих щоб катати разом!) Тут в межах Калгарі є на що подивитись та і просто цікаво їздити. Пишить, чекаю!)
-
Привіт, хто знає де в Калгарі є спікінг клаби, де можна було б практиктувати англійську?
-
Куплю USDT за готівку CAD або $, особиста зустріч Калгарі. Цікавить обмін від 1000 usdt і вище.
-
В церкві св. Володимира по суботах, наприклад
-
Сдается комната . Район NW . 950 в месяц. Первый этаж. Прачечная на этаже. (Без мебели)
-
В бібліотеках по всьому місту та онлайн, але потрібно завчасно реєструватись на сайті Calgary Library
-
Доброго дня Продаю дитяче ліжечко Можливо комусь цікаво В ідеальному стані HARPPA! 4-in-1 BABY BASSINET Load weight: Up to 50 lbs Suitable age: 0-6 months 180 $
-
Доброго дня Продаю Подвійнии електричний молоковідсмотувач Шинокладка Двомісний Електрик Користувалася місяць 160$
-
Всім привіт у кого тойота корола ? У мене 2022 le комплектація. Не можу підключити телефон до карплею через шнур, пише що треба завантажити додаток на телефон, але коли я його завантажую і вбиваю свій він номер пише що помилка, треба звернутися до ділера або перейти на їхній сайт. На сайті не можу нічого знайти (( Хто підкаже як підключити правильно?
30 Jan 2023, 02:45
29633/36402
about an hour ago