Ukrainian Calgary
-
-Фарбування автомобілів -Стапельні роботи -Полірування -Покриття раптор -Видалення іржі, подряпин, вм'ятин -Відновлення геометрії кузова -Рихтування -Ремонт бамперів і пластикових деталей А також співпрацюємо зі страховими компаніями. Ми знаходимося в місті Калгарі За адресою 4205 17 St SE, Calgary, AB T2G 3W7
-
перевірити листівку для каркаса ліжка та матраца з доставкою в той же день
-
Всем привет. Едем в горы в кананаскис на небольшой трейл сегодня. Пещера ингл. Есть 1-2 места. Выезд в 9-10 могу заехать забрать, цена 30
-
А якийсь сервіс доставляє з Freshco? Може хтось знає)
-
Дякую)
-
Немає( Можливо є хтось вільний на машині зараз? Дуже потрібен Грильяжний торт 😁 Скину 100$ за доставку)
-
Доброго дня, продаю у зв'язку з від'їздом класний матрас, розмір Кінг. Забрати необхідно 26.05 Матрас без плям та запаху. В комплекті водонепропускний наматрасник - 90cad Стіл кухонний і 4 стільця - 150$ Колонки для компьютера з USB живленням - 30$ Також розпродаємо посуд. Локація Somervale Park sw
-
Продам Mazda 3 2010 в хорошем состоянии. Несмотря на большой пробег его состояние довольно хорошее. Двигатель работает ровно, цепь грм не звенит, масло не уходит, замена масла и фильтров каждые 10000км. акпп тоже неплохо работает, делал полную замену жидкости с фильтром 20000 км назад (заменил 9 литров). обводные ремни заменены. заменил шаровые опоры и сделал развал схождение прошлой осенью. Амортизаторы в хорошем состоянии, авто держится на дороге уверенно. Ошибок по двигателю и акпп нет. безопасность тоже в порядке. Есть небольшие вмятинки и царапины на кузове, но это незначительно, в крупных авариях авто не было. Это надежное авто которое будет ездить еще долгое время, недавно я ездил в Ванкувер и за 4 дня проехал 2500 км, никаких проблем при этом не было, авто на длинную дистанцию показало себя отлично, расход топлива 8-9/100 км литров в зависимости от скорости. За год владения этим авто я получил только позитивные эмоции. Продаю в связи с выездом из Канады.
-
Всім привіт) Мене звати Віка. ЯБарбер 👨🏼🦱💇🏼♂️ Приходьте до мене на стрижку🚶🏼♂️ Працюю у сб та неділю також Ви можете до мене записатися В інсті. Calgary_Barber 📞 Tel: 403-287-1652 📱 Cell: 587-439-7822 Або напишіть мені особисто 💈 Салон Family Barber”за адресою: 📍 1717 17 Ave SW До зустрічі😊
-
Доброго дня! Я зараз волонтірю в жінки, яка має свою компанію в Калгарі, район Маккензі. Вона веде більш 20 компаній різної складності Зараз осталась тільки я і вона може взяти кілько людей на практику Але тільки ті хто має бухгалтерську освіту, працювали в Україні бухгалтером та знають добре excel, бо зовсім з початку нема часу вчити Ті в кого є час приходити з ранку, а не в вечері Вона народилася в Росії, маленькой переїхала до України і вже 32 роки живе в Калгарі Розмовляє російською та англійською, українську розуміє. Тих кому не подобається, що вона розмовляє російською, не турбувати. Бо це зараз проблема, коли люди звонять та ще фиркають Тож якщо є бажаючі можуть мені написати Я дуже задоволена, я набила собі руку в qb premier accountant desk top
-
Потрібна модель На фарбування+корекцію брів Завтра Для контенту Безкоштовно Вимоги: Вік 15-30 років Шкіра без сильного акне Фото брів/селфі в дірект Інст: _didi_brows 📍4723 1 St SW