Ukrainian Calgary
-
✅Поможем Купить Автомобиль с Аукционов Закрытых, выгода 25-40% 👍 - Доставим в любой штат 🇺🇸 - Все Авто в отличном состоянии Clean Title 👌 Пишите добавим на Канал 🚘
-
Їм всерівно тільки копії потрібні, перевіряють в общому прописку і ід карту
-
На біометрію треба їхати окремо (тобто через деякий час після подання) чи одразу роблять?
-
Слот є))
-
Вам спочатку потрібно зловити слот( думаю це найважче) Фотографують на місці від 16 років
-
Вітаю. Скоро подавати документи на новий закордонний паспорт. Чи не буде проблемою, якщо є тільки копія ідентифікаційного коду? Та чи треба приносити фото для паспорту? Які ще є моменти? Дякую!
-
Ід але просрочен трохи. Закордонний ще активний
-
У вас паспорт книжечка чи ід карта ?(внутрішній)
-
Я теж туди подаю
-
Документу про те де я прописана немає, чи можуть вони подивитись в системі? Наприклад я назву адресу будинку?😅 Так вийшло, що з перших днів війни ніхто не повертався в місто, бо воно окуповане, скоріш за все, документи там
-
Ви подаєте документи вам дають трек номер Заходите на сайт і потім дивитеся в якому стані знаходиться ваша заявка В мене вже місяць пройшов після подання і пише тільки дані відправлено на перевірку Паспорт чекати приблизно до 3-4 місяця так сказав консул но це в едмонтоні
-
Іще уточніть на гарячій лінії або електронним листом, якщо у вас закінчилась ід карта чи зроблять вам закордонний паспорт бо по моєму спочатку вам скажуть переробити внутрішній паспорт а потім вже закордонний
-
Там вбудовані мангали та лавочки зі столами. Думаю бронь не треба, просто приходиш, там нікого немає майже
-
Там бронювати не треба?
-
Confederation Park
-
Чудово! Дякую велике
-
Привіт Де в Калгарі є безкоштовні місця для барбекю ?
-
До вашого ід мав іти додаток з місцем проживання якщо його немає то ід недійсний по заклну . Але Якщо у вас є дія то ви можете скачати звідти собі довідку про місце проживання і роздрукувати в бібліотеці тоді проблем не буде
-
Будь ласка , підкажіть , як і де замовляти ті слоти на отримання паспорту ? Якісь номера телефонів чи це он лайн ?! Дайте плиз информацію!
-
Питаю бо в кожному паркі є такі відведені місця але кажуть , що їх треба бронювати і платити від 70 доларів
30 Jan 2023, 02:45
about 5 hours ago