Ukrainian Calgary
-
Заходите на офіційний сайт консульства України вибираєте країну потім місто не всі можуть зловити Едмонтон тому дивляться також Торонто і Оттаву А все інше рулетка слоти виставляють в різний період часу треба мониторити постійно на протязі дня якщо випадає дата то швидко клікати не думаючи про час та дату яку ви хочете так як за 1 минуту вони можуть просто забронюватися іншими
-
Продаю білети 11.06 Калгарі -Едмонтон -8:00 Едмонтон -Калгарі -17:00 Один білет 25 доларів
-
так і є. треба бронювати. безкоштовних мабуть немає
-
Часом не ті ) по $1 були до кінця травня . Зараз ціна без таксів на сайті $28
-
Привіт Продам шафу - 70 cad (доставимо) (можна поторгуватись 😅)
-
Scorth James надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1807 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
всім привіт! хтось подавався на low-income benefits card повторно?
-
Вітаю дівчата , хочу привітати усіх з початком літа та зробити вам ну дуже привабливу знижку ☀️🌈🔥 Комплекс ламінування брів та фарбування + догляд 100$ - 60$‼️ Комплекс ламінування вій та фарбування разом з доглядом 70$- 50$‼️ Комплекс ламінування брів та вій + фарбування 150$- 100$ ‼️ Встигни забрати свою знижку , отримати гарні брови та вії , а також забрати свій подарунок🎁 (сироватка для росту або зволоження брів та вій ) Чекаю тебе у затишній студії в центрі міста за адресою 📍 777 8 Ave SW 💌 Чекаю тебе в приватних повідомленнях за додатковою інформацією та записом ❤️
-
Michelle Hanson надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1810 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam