Ukrainian Calgary
-
Интересно тоже
-
Я еще не в канаде, но кто то в инсте писали что купили дом
-
Ми в них знайшли квартиру, ніби все ок! Договір сьогодні завтра маємо підписати
-
Привіт!Хто може зробити резюме?Відпишіть в приват.Дякую!
-
Ще питання по C-train. Як купити білет? Вартість? Чи можу я з валізами на ньому їхати?
-
Він діє тільки на C-train, чи на всі види транспорту, типу автобуси чи інше?
-
Одноразовий квиток, який діє 1,5 години коштує 3,6дол. Купити можна в автоматі на зупинці (можна карткою, nfc, за готівку хз, наче тільки монети). Або встановити додаток Calgary transit і купити онлайн.
-
А довго шукали квартиру?
-
У нас тут нет обменников
-
Привіт. У мене таке питання якщо я з своєю сім'єю ( я дружина і 2 діточок 5 і 9р) заселилися в однобедрумну житлу то це може бути великою проблемою в Calgary?
-
Дякую
-
Так, на автобуси також діє, але наче не на всі (хтось тут писав, якщо не помиляюсь, що не діє на якийсь автобус, який їде до аеропорту). Щодо валіз обмежень не бачила.
-
Всім привіт. Сидимо в ТД банку, хочемо оформити кредитну картку. Нам парять секьюріті карту, це типу кредитна картка, але користуєшся своїми грошима які заморожують на твоєму рахунку. Тобто користуєшся своїми коштами тільки юзаєш кредитну картку. І так формується кредитна історія. В кого таке було? Чи у всіх нормальні кредитні картки? В Банку оф Монреаль взагалі відмовили в кредитній картці. Дякую
-
Теж таке пропонували, відкрила в ТD депозитну, а в СІВС кредитну на 1000$
-
Ніяких документів не потрібно показувати. Принаймі як ми шукаємо ніхто не питає в нас документів. Головне не давати ніякого завдатку за квартиру. В так все добре.
-
Тобто ви не погодились? Теж тепер думаю піти в СІВС
-
Я не погодилась, бо не мала постійну адресу тоді, а вони кредитку відправляють поштую. Але не бачу проблеми в тому, щоб відкрити в TD, якщо маєте 500$ які можете «заморозити», бо чула, що більше 30% не рекомендують з кредитної використовувати
-
Главное не давать син номер это аналог нашего идентификационного номера , но если вы только приехали наверное его и не взяли пока ,а остальные документы в принципе можно показывать
-
Дякую за інформацію. Вже оформлюємо, хоча мені як банківському працівнику трохи дивні такі процеси) але з точки зору безпеки все абсолютно логічно.
-
А якщо не маєте і кредитні гроші будуть Вам в нагоді, то тоді звичайно краще в іншому банку. Ще якийсь є, що відкриває на 2000$
30 Jan 2023, 02:45
2995/36358
29 minutes ago