Ukrainian Calgary
-
Humanitarian PR
-
Укрпоштою. Приходить досить швидко, 2-3 тижні. Ось уже друга на канадській митниці з 31.05. Відправили 22 чи 23, точно не пам'ятаю. 1000 грн вийшло. Правда, я просила до 20 долларів оцінити, а її оцінили в 750 грн., то може ще доплачувати доведеться
-
Чому так? Пишіть прям тут. Чого соромитись.
-
Добрий вечір . Чи хтось купував сорти в Едмонтоні?
-
‼️усім привіт👩🏻💻 Зробили реструктизацію групи👇🏼 Хто підписаний на наш ФБ памʼятає наш лозунг: «Усе можливо,якщо не зволікати»❤️ Отже ,ми вирішили зібрати каталог усіх послуг по Калгарі та по Альберті в цілому,де це буде applicable‼️ Не зволікайте🙌реклама послуг безкоштовна 1 р/неділю-не спамити,памʼятайте! Структура оголошення: •фото продукту/послуги 1-2 макс. •опис послуги •перелік послуг,товарів •ціни,навіть від та до! •контакти •посилання FB,Insta і тд Важливо‼️ми відкриємо створення тем на той випадок ,якщо ваша послуга не підпадає ні під яку відкриту тему.Створюйте,розміщуйте,потім обговоримо🔥 P.S.Тема ВІДГУКИ для всіх послуг відкрита. Speed Moving Corp-про високошвидкісну адаптацію нас усіх❤️ Щоб запросити тих,кому це буде корисно посилання на аватарці.
-
⚡️Друзі, Струм прагне зростати! ⚡️ Тому ми хочемо познайомитися з вами ближче. Ми щодня отримуємо запити на співпрацю, тому ми вирішили зробити зручний формат спілкування з вами. Якщо ви бажаєте стати частиною нашої волонтерської команди, хочете запропонувати свої пропозиції щодо співпраці, заповнюйте Гугл форму і ми обовʼязково звʼяжемося з вами. Можливо ви гарно співаєте, танцюєте, харизматичні і творчі від природи, ви можете долучитися до нашої акторської команди. За посиланням та деталями звертайтесь у особисті повідомлення. Переходьте за посиланням тут або у нас в профілі і станьте частиною нашого театру! Давайте разом створювати історію. #волонтерство #volunteers #theatre #strumcalgary #actors
-
Привіт! 🌟 Мрієш про бездоганні брови та вії? Зараз найкращий час зробити це! Запрошую тебе на процедури зі знижками, які діють весь червень! ☀️🌈🔥 Спеціальні пропозиції: - Комплекс ламінування брів та фарбування + догляд Було $100 ➡️ Зараз $60‼️ - Комплекс ламінування вій та фарбування разом з доглядом Було $70 ➡️ Зараз $50‼️ - Комплекс ламінування брів та вій + фарбування Було $150 ➡️ Зараз $100‼️ Чому обрати саме мене? 🌟 - Індивідуальний підхід: кожен клієнт отримує персоналізований догляд. - Висока якість: використовую лише найкращі матеріали. - Затишна атмосфера: моя студія розташована у центрі міста, що забезпечує комфорт та зручність. Не пропусти свій шанс отримати знижку, чудові брови та вії, а також подарунок - сироватку для росту або зволоження брів та вій! 🎁 Запрошую тебе до моєї затишної студії за адресою: 📍 777 8 Ave SW, Calgary 💌 Пиши в приватні повідомлення для додаткової інформації та запису. Поспішай, місця обмежені! ❤️
-
Нужно починить компьютер, мой бос схватил вирус. И комп не включаеться. Если кто-то хочет подработать напишите. Срочно
-
Всім доброго дня ресторан де я працюю набирає кухарів на роботу Є опція Full time and Part time З вимог до кандидатів -Англіська мова Б1 мінімум -досвід роботи і реальні навички в цій сфері Заробітна плата 17$/год плюс 2-4 долари чайових додатково , бажаючих просьба с першу вислати свої резюме , всім дякую ☺️
-
На вулиці вже літо, а ти все ще не підстригся? Тоді тобі до мене: я барбер з України і я зроблю для вас якісну недорогу стрижку, діють знижки за гугл відгук та промоакції якщо стрижка + борода 🤗 Пишіть, підберемо зручний час ⏱️ 📍 228 14 Ave SE, T2G 1C7, барбершоп „Prime Barbers” 💈Instagram: ivanusbarberus Буду радий новим клієнтам 🤝