Ukrainian Calgary
-
Всім привіт хтось підскаже чи ще проводять двох тижневі заняття з англійської мови. Дякую
-
Но в этот раз это не так) И это именно то, почему я спрашиваю ))
-
Работа для девушки - Painter. Обучение. Знания Английского на разговорном уровне обязательно ( усердно учу просьба не беспокоить). Наличие канадского водительского удостоверения и личный транспорт. Желание работать. Self-employed. 6-8 часов в день. ЗП обсуждается индивидуально. Писать только в личные сообщения.
-
У Dollarama є
-
Всем привет? Кто завтра едет в банф? Или может какие то компании делают тур на завтра? 3 человека
-
Tatyana Kolotova надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1862 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Мене звати Тетяна
-
Добрий вечір
-
Привіт
-
Всім доброго дня, хто може порекомендувати тату майстра? Треба невеличке просте тату
-
2007 315 пробег В хорошем состоянии 5000$ 3689999010
-
З 1 липня здається кімната ( living room) для хлопця в 1 бедрум квартирі. Локація супер, два квартали до c-train, зупинка 4 St. Downtown, 505 4 Ave SW, недалеко магазини, Tim Hortons, Prince Island Park. Ціна 1625/місяць на двох (комунальні включно)+інтернет+страхування десь 40/місяць на двох. Сусід що зʼїзжає може продати плазмений телевізор, великий комод для речей та queens bed за приємною ціною(фото їх можу вислати окремо пізніше). Якщо зацікавило, пишіть у приватні
-
Добрий день, пропоную послуги перевезення📦🛻 • Переїзд 1 bedroom 🏘️ • Перевезення меблів та особистих речей 🛋️ • Доставка з Marketplace 🛒 • Перевезення буд-матеріалів🪜 • Ліквідація сміття 🚮 За детальною інформацією звертайтесь в особисті або за номером телефону😉 587 585 7711 Олександр
-
Всім доброго дня. З серпня перездаємо 2 bedroom+den бейсмент з окремим входом в новому будинку за адресою Magnolia Manor, Mahogany SE. Ціна ₴1650 + комунальні по лічильникам. Це новий район, в комюніті є своє величезне озеро,де можна відпочивати,кататися на човні/катамарані/сапі, є спортивні гуртки та крутий безкоштовний English speaking class в Mahogany Beach Club. В комюніті є школи, садочки, продуктові магазини,кафе, курсують автобуси. Можна з твариною за узгодженням з власником. Є вся техніка (пралка,сушилка, холодильник,посудомийка). Власник впустив нас без місцевої роботи і перевірки credit score, показали тільки контракт на віддалену роботу. За деталями і фото в приват. Дякую 🤗