Ukrainian Calgary
-
Добрий день, пропоную послуги перевезення📦🛻 • Переїзд 1,2,3 bedroom 🏘️ • Перевезення меблів та особистих речей 🛋️ • Доставка з Marketplace 🛒 • Перевезення буд-матеріалів🪜 • Ліквідація сміття 🚮 За детальною інформацією звертайтесь в особисті або за номером телефону😉 587 585 7711 Олександр
-
Дар'я надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 2034 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Занимаюсь сборкой и ремонтом мебели.
-
Доброго дня! Шукаю того, хто буде найближчими днями летіти з Калгарі до України. Потрібно передати документи терміново.
-
Тарифні плани: $29 - 20 ГБ $34 - 40 ГБ Знижки на телефони: 📱iPhone 15 Pro Max всього за $1080 📱iPhone 15 Pro всього за $880 📱Samsung S24 всього за $0/міс + 🎧Samsung Buds у подарунок🎁 Market Mall 3625 Shaganappi trail NW WOW mobile boutique (біля Apple Store) або пишіть в особисті
-
Всім доброго дня! Ми з сестрою плануємо з'їжджати з будинку, але ще не закінчився строк контракту. Орендодавці охоче погодились на угоду щоб ми знайшли нових жильців до кінця цього місяця. Орендодавці чудова молода пара Артур (казах) та Валерія (українка) , дуже привітні, добрі, розуміючі. Вони живуть у бейзменті цього ж будинку. Ми прожили тут 3 місяці, проте зараз не можемо вдвох витягти матеріально це житло. Будинок дуже світлий, просторий. 4 кімнати (гостьова, та три спальні). Шукаємо спокійних, приємних людей (пара, сім'я, друзі) Будинок не передбачає тварин. Меблі що на фото не входять в аренду. Ціна $2100/міс (+утілітіс 60%). Район 1 St NE З приводу зустріч, та інших питань, пишіть мені в приватні повідомлення!