Ukrainian Calgary
-
Вітаю! Хто знає, який банкомат видає готівку більше ніж $400 за одне зняття? По валютній картці, обмеження до 100000 грн. в день!
-
Це ліміт на українську гривневу карту 12500 грн. ($400) на тиждень! А я запитую, про валютну картку у якій ліміт на день 100000 грн❗️
-
З української карти 400$ це ліміт на тиждень)
-
Ну тоді вибачте) Не знаю
-
Привіт ,підкажіть будь ласка,хтось користувався турагенствами із Канади в Домінікану,Кубу чи Мексику,або в принципі будь куди…Чи можете порекомендувати хорошу?Дякую)
-
😁дякую)
-
Літав в Домінікану через Sunwing vacation ніяких проблем не було зовсім ! Не забудьте взяти з собою ворк перміт бо можуть назад не впустити 😂
-
Калгарі
-
Доброго дня скажіть чи дають Ворк перміт ще в еропотру .
-
Здаєтсья кімната за 650 $ в бейсменті. Район Somerset. Ur
-
Всім привіт! Чи хтось звертався до агентств для пошуку роботи? Можете порекомендувати куди краще звернутися?
-
🌟 НЕЙМОВІРНА ПРОПОЗИЦІЯ ДО КІНЦЯ МІСЯЦЯ! 🌟 Вітаю! Мене звати Анастасія, і я — майстер бровист та ламімейкер. Якщо ви мрієте про густі, довгі вії та ідеальні брови, які підкреслять вашу природну красу, ця пропозиція саме для вас! 🌸 💖 Ламінування вій та фарбування — всього за 50$ (було 80$). Забудьте про щоденну туш! Отримайте виразні та доглянуті вії, які завжди вражають. 💖 Ламінування брів та фарбування — всього за 60$ (було 100$). Ваші брови стануть густішими, а форма і колір залишаться ідеальними на довгий час. 💖 Ламінування вій та брів + фарбування — всього за 99$ (було 150$). Комплексний догляд для тих, хто хоче отримати максимальний результат і захоплювати погляди. Не відкладайте свою красу на потім! До кінця місяця залишилось всього кілька днів, а місця стрімко закінчуються! ⏳ І це ще не все! Кожному клієнту в подарунок дарую сироватку для зросту волосся брів та вій, щоб результат вас радував ще довше! 🎁 Моя студія знаходиться в центрі міста за адресою: 777 8 Ave SW Чекаю вас у приватні повідомлення
-
ЗПРАВЛЮ ВАШ КОНДИЦІОНЕР БІЛЯ ВАШОГО БУДИНКУ. Недорого і швидко, будь яке авто. Пишіть в приват.
-
Хто займається хімчисткою салону авто? Форд фокус, шкіряний салон, район Legacy
-
Кто-то возращается назад в европу?? или все утраивает?
-
А что вас не устраивает?
-
нет людей вообще, упадок сил и не понятно что делать тут)) абсолютное одиночество
-
Иммеется в виду, что в европе все это есть?
-
Там много людей энергетика от них, они повсюду, плюс дома, деревья, и наркоманы не владеют городом
-
На самом интересном месте
30 Jan 2023, 02:45
30759/36417
about 3 hours ago