Ukrainian Calgary
-
7.1 или 3.5 ?
-
Доброго вечора ) Маю один вільний квиток на концерт Монатіка 6 липня Якщо комусь цікаво ,напишіть в особисті Продам за пів ціни від прайсу 😅
-
Health and Wellness Medical Clinic Українські спеціалісти з канадським досвідом запрошують на професійний масаж для відновлення здоров’я та покращення самопочуття! Якщо: - вас турбують спазми в тілі, - потрібно відновитися після важкого робочого тижня, - потрібне відновлення після травм, - сидяча робота, - потрібне відновлення після пологів. До ваших послуг: - спортивний - медичний - шведський - лімфодренажний - антицелюлітний - для вагітних - для відновлення після пологів Вартість від 90$ Перший візит - знижка 10$ Працюємо з бенефітами! 📍3333 8 Street SE також доступний виїзд на дім Телефонуйте - 403 852 3262 Пишіть - 825 945 1122
-
Kisi ko free fire id chahiye
-
Railian ) надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 2163 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
2012 GMC Terrain · Позашляховик · Пробіг у кілометрах: 215 000 км : Двигун 2,4 л рядний 4: 182 к.с. і 6-ступінчаста автоматична коробка передач. 9,7 л/100 км Щойно замінено моторне масло Камера для зручності паркування та руху заднім ходом. Гарний стан салону. Підігрів сидінь Дистанційний запуск Електросклопідйомники та дзеркала Круіз контроль Bluetooth «Check engine» - незначна помилка, яка ніяк не впливає на роботу автомобіля. Активний статус 8000$ Є невеликий торг
-
Усім привіт. У домашній садок, куди ми ходимо, звільняється 2 місця для діток, садок чудовий, вихователька дуже подобається моїй дитині. У садку є грант і субсидія. Адреса 456 Rundlehill Way NE. Якщо комусь потрібно напишіть в особисті, відправлю Вам номер телефону.
-
Всім привіт! Мене звати Аліна! Я майстер перманентного макіяжу і тату! На даний момент шукаю моделей для поповнення портфоліо за приємними цінами! На постійній основі діють знижки: • Відмітка моєї сторінки в сторіс - 5% • Приведи друга - 5% • В один день зроби декілька процедур або тату - 5% За детальною інформацією звертайтесь в дірект 💬 Консультація БЕЗКОШТОВНО 🔥 (Буду рада виконати ваші маленькі мрії)
-
Доброго дня! Підкажіть, хтось працює у Value Village? Хотіла б дещо запитати
-
Хтось знає як заблокувати кредитку в скошібанк?? І як замовити нову ?
-
В приложении банка