Ukrainian Calgary
-
Анастасія надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 2170 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Він не має права відкривати двері без вашої присутності, якщо у вас там ваші особисті речі і ви там живете.
-
Менеджер попередив за дві години до перегляду,я в такій годині на роботі!.В договорі взагалі про таке нічого не вказано
-
Дякую вам за відповідь! Я йому відмовила але він дав знати що моя думка його не сильно хвилює,і якщо наступного разу в нього зʼявиться людина на перегляд а мене не буде дома то він прийде і покаже квартиру без мене🤷🏻♀️
-
Продается щенок Колли
-
Виктория Виктория надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 2174 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго вечора 😇 Я працюю адміністратором в стоматології Lynnwood Dental (7005 18 Street SE). Запрошуємо всіх бажаючих скористатися бенефітами та отримати якісні стоматологічні послуги 😇 Всім новим пацієнтам даруємо електричну щітку після чистки та огляду🪥 Працюємо в будні та на вихідних 🙂 тел. для запису 8255407299
-
Всім доброго ранку Підкажіть будь ласка чи є тут можливість потрапити до українського доктора або придбати українські ліки? Або чи продають в аптеках антигістамінні припарати без рецепту?